LEGO® City Tehervonat 60198


79 990 Ft

Compare

LEGO® City Tehervonat 60198

 

LEGO® City Tehervonat 60198  Szállíts farönköket és nehéz rakományokat a tehervonaton!  Tehervonat egy távirányítható villanymozdonyt, valamint három vonatkocsit tartalmaz, amikkel a fűrészüzembe tudod szállítani a kidöntött fákat. A mozdony Bluetooth kapcsolaton irányítható, és 10 különböző sebességfokozaton tud száguldani. Rakd le a síneket, tedd rá a vonatszerelvényt, és már kezdődhet is a munka! A  Készlet 6 darab LEGO® minifigurát tartalmaz, a játék együtt használható más LEGO® City vonatos készletekkel is. A játék ceruzaelemekkel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. Vonat méretei: 82 x 6 x 11 cm. A LEGO csomag 1226 darab  építőelemet tartalmaz.

Fedezd fel az Árubörzét

A Te online piactered! Szeretnél minőségi termékeket vásárolni kedvező áron? Az Árubörze a legjobb választás! Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, legyen szó divatról, elektronikáról, háztartási cikkekről vagy akár ajándékokról.

Miért válaszd az Árubörzét?

Széles választék:

Több ezer termék közül válogathatsz.

Kedvező árak: Versenyképes árakkal mindig jól jársz.

Megbízható gyors szállítások :

Rendelésedet gyorsan és megbízhatóhelyről szállítják házhoz. Ne hagyd ki a legjobb ajánlatokat, akciókat és kuponokat! Látogass el az Árubörzére még ma, és tapasztald meg a kényelmes. biztonságos és megbízható online vásárlás élményét!

Árubörze – Ahol minden egy helyen megtalálható!

5702016109795

Cikkszám: 48411 Kategória:
Gyátrtó