Bestway: Maui fémvázas medence készlet 305 x 76 cm


49 995 Ft

Compare

Bestway: Maui fémvázas medence készlet 305 x 76 cm

 

Bestway: Maui fémvázas.    A medence színe: SZÜRKE! Óriás medence, amiben az egész család kényelmesen elfér! A Maui fémvázas medence készlet kék színű, erős acélrudakból készült medence, amiben a legforróbb napokon is fel lehet frissülni. A medence fala fémszálakkal átszőtt többrétegű PVC-ből készült, a medencét kerti tömlőről lehet feltölteni. A készlet egy víz forgató berendezést is tartalmaz, ami óránként 1249 liter vizet képes megszűrni és tisztítani. A Maui fémvázas medence készlet összeállított méretei: 305 x 76 cm, űrtartalom: 4678 liter.

 

Fedezd fel az Árubörzét

A Te online piactered! Szeretnél minőségi termékeket vásárolni kedvező áron? Az Árubörze a legjobb választás! Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, legyen szó divatról, elektronikáról, háztartási cikkekről vagy akár ajándékokról.

Miért válaszd az Árubörzét?

Széles választék:

Több ezer termék közül válogathatsz.

Kedvező árak: Versenyképes árakkal mindig jól jársz.

Megbízható gyors szállítások :

Rendelésedet gyorsan és megbízhatóhelyről szállítják házhoz. Ne hagyd ki a legjobb ajánlatokat, akciókat és kuponokat! Látogass el az Árubörzére még ma, és tapasztald meg a kényelmes. biztonságos és megbízható online vásárlás élményét!

Árubörze – Ahol minden egy helyen megtalálható!

6942138981810

Cikkszám: 01104 Kategória:
Gyátrtó