Arcfesték: 4 festék, 4 ceruza, 2 applikátor


995 Ft

Compare

Arcfesték: 4 festék, 4 ceruza, 2 applikátor

Bűvöld el a gyerekeket és hozd el a színes fantáziavilágot az arcfesték készlettel, amely tartalmaz négy különböző színű festéket, négy ceruzát a részletek kidolgozásához, és két applikátort a könnyű felvitelhez. Legyen szó karneválról, születésnapi buliról vagy csak egy esős délutáni kreatív játékról, ez a készlet minden alkalomra tökéletes választás.

A készlet jellemzői: • Négy élénk színű festék: Alkosd meg a legmerészebb dizájnokat és változtasd meg a gyerekek arcát kedvenc állataikká, szuperhőseikké vagy mesebeli karakterekké. • Négy ceruza: A finom vonalak és részletek kidolgozásához, hogy minden arcfestés valóban egyedi legyen. • Két applikátor: A festék könnyű és egyenletes felviteléhez, hogy a végeredmény mindig tökéletes legyen.

A négy festékkel, négy ceruzával és két applikátorral rendelkező arcfesték készlet nemcsak a gyerekek kreativitását ösztönzi, hanem a szülőknek is lehetőséget ad arra, hogy részt vegyenek a játékban és együtt alkossanak emlékezetes pillanatokat. Szerezd be ezt a készletet, és engedd szabadjára a fantáziát a következő családi összejövetelen!

8715427064840

Cikkszám: 08256 Kategória: