KidSafe Prime 4G fekete gyerek okosóra


54 995 Ft

Compare

KidSafe Prime 4G fekete gyerek okosóra

 

 

KidSafe Prime 4G fekete gyerek okosóra  a modern szülők igényeire szabva készült, hogy nyomon követhessék gyermekük mozgását anélkül, hogy korlátoznák felfedezési vágyukat. Ez az okosóra nem csak egy eszköz, hanem egy biztonságos kapcsolat a szülő és gyermek között. Íme, a Prime 4G okosóra jellemzői, amelyek kiemelkedővé teszik a piacon.

Jellemzők:

A 4G képességű okosóra lehetővé teszi a HD minőségű videóhívásokat, így a szülők nem csak hallhatják, de láthatják is gyermeküket, bárhol is legyenek.

A tökéletesen kidolgozott forma és az okos chip a gyors és érzékeny információfeldolgozást biztosítja. Igy a helymeghatározás mindig pontos és az akciómentes videóhívás garantált.

A Prime 4G okosóra négy féle helymeghatározási módot használ: GPS, AGPS, LBS, WIFI, amelyek biztosítják a gyermek pontos helyzetének gyors meghatározását.

A GEO-fence mód segítségével akár három virtuális területet is megadhatunk, amelyek elhagyása esetén a szülők azonnali riasztást kapnak.

Az IP67 víz állóság lehetővé teszi, hogy a gyermek az órát esőben és kézmosáskor is viselhesse. Fontos megjegyezni, hogy az óra nem alkalmas fürdésre vagy zuhanyzásra.

A 680mAH polimer akku akár 3 napos készenléti időt és 8 órás hívásidőt biztosít, míg a mágneses töltő a gyors és egyszerű töltést teszi lehetővé. Több mint 10 különböző kijelző design közül választhat, hogy a gyermek stílusához illő legyen az óra.

  KidSafe Prime 4G fekete gyerek okosóra  Műszaki Adatok:

Hálózat: 4G -Kijelző: 1,4″ -Felbontás: 240×240 -Súly: 55g -Kamera: 0,3 MP -Víz állóság: IP67 -Akkumulátor: 680mAH -Töltő: mágneses -Rezgés: igen -Méretek: 237x43x15mm -GPS: GPS, AGPS, LBS, WIFI.

A Prime 4G gyerek okosóra kompatibilis a SeTracker alkalmazással, amely Android és IOS rendszereken is telepíthető. A SIM kártya nem tartozék, de az óra mind a három magyarországi mobilszolgáltató hálózatán működik: Telekom, Vodafone és Yettel.

 

Fedezd fel az Árubörzét

A Te online piactered! Szeretnél minőségi termékeket vásárolni kedvező áron? Az Árubörze a legjobb választás! Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, legyen szó divatról, elektronikáról, háztartási cikkekről vagy akár ajándékokról.

Miért válaszd az Árubörzét?

Széles választék:

Több ezer termék közül válogathatsz.

Kedvező árak: Versenyképes árakkal mindig jól jársz.

Megbízható gyors szállítások :

Rendelésedet gyorsan és megbízhatóhelyről szállítják házhoz. Ne hagyd ki a legjobb ajánlatokat, akciókat és kuponokat! Látogass el az Árubörzére még ma, és tapasztald meg a kényelmes. biztonságos és megbízható online vásárlás élményét!

Árubörze – Ahol minden egy helyen megtalálható!

 

5999575650022

Cikkszám: 12139 Kategória:
Gyátrtó