Trambulin védőhálóval – 304 cm


89 995 Ft

Compare

Trambulin védőhálóval – 304 cm

 

Trambulin védőhálóval .  Hatalmas méretű trambulin, a gyermeked örömére! A trambulin védőhálóval egy biztonságos gumiasztal, amit kültéren és beltéren is lehet használni. A trambulin erős fémváza bírja a gyűrődést, a vastag gumiszőnyegen a gyerek akár egész nap ugrándozhat. A trambulint könnyen fel lehet állítani, az erős védőháló megvédi a gyerekeket az eséstől és a sérülésektől. A gumiasztal fejleszti az ügyességet, az erőnlétet is! Átmérő: 304 cm.

A termék terhelhetősége: max.100 kg.

 

A rendszeres trambulinon való ugrálás javítja a gyerekek mozgáskoordinációs készségét, egyensúlyérzékét, valamint növeli a fizikai állóképességüket is. A trambulinon való ugrálás javítja az önbecsülést. Vannak olyan gyerekek, akik félnek az új dolgoktól, különösen a fizikai tevékenységektől, nincs elég önbizalmuk.

 

Fedezd fel az Árubörzét

A Te online piactered! Szeretnél minőségi termékeket vásárolni kedvező áron? Az Árubörze a legjobb választás! Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, legyen szó divatról, elektronikáról, háztartási cikkekről vagy akár ajándékokról.

Miért válaszd az Árubörzét?

Széles választék:

Több ezer termék közül válogathatsz.

Kedvező árak: Versenyképes árakkal mindig jól jársz.

Megbízható gyors szállítások :

Rendelésedet gyorsan és megbízhatóhelyről szállítják házhoz. Ne hagyd ki a legjobb ajánlatokat, akciókat és kuponokat! Látogass el az Árubörzére még ma, és tapasztald meg a kényelmes. biztonságos és megbízható online vásárlás élményét!

Árubörze – Ahol minden egy helyen megtalálható!

5996055198128

Cikkszám: 19812 Kategória: