LEGO Super Heroes 76218 Sanctum Sanctorum


99 990 Ft

Compare

LEGO Super Heroes 76218 Sanctum Sanctorum

 

LEGO Super Heroes 76218 . Ragadd meg Doktor Strange varázsát a bámulatos LEGO® Marvel Sanctum Sanctorum (76218) szettel, ami a misztikus művészetek mesterét ünnepli . Kifejezetten felnőtt rajongóknak tervezve. 3 emeletnyi tisztelgés Doktor Strange előtt   .

A Sanctum Sanctorum – Doktor Strange hírhedt lakhelyének – 2708 elemből álló replikája .

Bosszúállók:

Végtelen háború, valamint a Doktor Strange az őrület multiverzumában című Marvel Studios filmek klasszikus jeleneteit ötvözi. A legfelső emeleten a misztikus gyűjtemények múzeumát, a középső emeleten a könyvtárat, a földszinten pedig kívül-belül jól ismert részleteket találsz.

A készlet 9 ikonikus minifigurát

Doktor Strange-et, Wongot, Vasembert, Pókembert, Ebony Maw-t, Mordo mestert, Sinister Strange-et, Dead Strange-et és a Skarlát Boszorkányt , valamint rengeteg autentikus kiegészítőt és számos személyre szabható elemet tartalmaz, amik azután is hatalmas örömet nyújtanak, miután befejezted ezt az elégedettséget nyújtó építési projektet.

Tulajdonságok:

  • Doktor Strange megünneplése – A LEGO® Marvel Sanctum Sanctorum (76218) egy 3 emeletes, 360 fokos, moduláris építési projekt a Marvel Univerzum felnőtt rajongóinak .
  • Ikonikus Marvel szereplők – A készlet Doktor Strange, Wong, Vasember, Pókember, Ebony Maw, Mordo mester, Sinister Strange, Dead Strange és a Skarlát Boszorkány minifiguráit tartalmazza .
  • Valósághű részletek – A modell telis-tele van a Bosszúállók: Végtelen háború, valamint a Doktor Strange az őrület multiverzumában című Marvel Studios filmek jól ismert részleteivel és autentikus kiegészítőivel .
  • LEGO® ajándék felnőtteknek – Ez az elbűvölő, megépíthető és kiállítható modell remek születésnapi, ünnepi vagy személyes ajándék a felnőtt  Marvel rajongóknak és a lelkes modellépítőknek .
  • Kiállítható dekoráció – A 32 cm magas, 31 cm széles és 26 cm mély, magával ragadó modellről biztosan mindenki beszélni fog, akár otthon, akár a munkahelyeden állítod ki
  • Személyre szabható elrendezés – A modell sok fala és eleme átrendezhető, így különféle akciójeleneteket alkothatsz. A szett más, felnőtteknek szánt LEGO® készletekkel is kompatibilis
  • Lebilincselő építési élmény
  •  A készlethez egy kiváló minőségű, nyomtatott útmutató is tartozik .
  • Kapcsolódj ki és töltődj fel
  • A felnőtteknek szánt LEGO® készletek kínálata olyan elégedettséget nyújtó építési- és kiállítási élményt kínál, ami az építés befejezte után is sokáig fog tartani .
  • Garantált minőség
  • A LEGO® elemek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és könnyedén összeilleszthetők legyenek minden alkalommal .
  • Garantált biztonság
  • A LEGO® elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak .

 

Fedezd fel az Árubörzét

A Te online piactered! Szeretnél minőségi termékeket vásárolni kedvező áron? Az Árubörze a legjobb választás! Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, legyen szó divatról, elektronikáról, háztartási cikkekről vagy akár ajándékokról.

Miért válaszd az Árubörzét?

Széles választék:

Több ezer termék közül válogathatsz.

Kedvező árak: Versenyképes árakkal mindig jól jársz.

Megbízható gyors szállítások :

Rendelésedet gyorsan és megbízhatóhelyről szállítják házhoz. Ne hagyd ki a legjobb ajánlatokat, akciókat és kuponokat! Látogass el az Árubörzére még ma, és tapasztald meg a kényelmes. biztonságos és megbízható online vásárlás élményét!

Árubörze – Ahol minden egy helyen megtalálható!

5702017154619

Cikkszám: 78466 Kategória:
Gyátrtó