Amiko RV1000 Intelligens robotporszívó UV sterilizáló, öntisztító, 3L porgyűjtő tartály, lézer navigáció, Wi-Fi vezérlés, 5000 Pa szívóerő


149 990 Ft

Compare

Az Amiko RV1000 Intelligens Robotporszívó: Az Otthonod Tiszta és Egészséges Központja
Az Amiko RV1000 Intelligens Robotporszívóval megérkezett az otthonodba a jövő technológiája, hogy tiszta és egészséges környezetet teremtsen számodra és családod számára. Ez a forradalmi eszköz minden eddigi robotporszívó funkcionalitását egyesíti az UV-sterilizálás, a mobil alkalmazás vezérlés, az önürítés, és a lézer navigáció által, így megteremtve a tökéletes tisztítási élményt.

UV-Sterilizálás: Az Atkák és Baktériumok Ellensége
A legtöbb háztartási szennyeződés gyakran láthatatlan, mégis káros lehet az egészségre. Az Amiko RV1000 Intelligens robotporszívó UV-sterilizálási funkciója garantálja, hogy minden felület tiszta és fertőtlenített legyen anélkül, hogy vegyszerre lenne szükség. Nem kell többé aggódnod az atkák és baktériumok miatt, hiszen az UV-sterilizálás automatikusan elvégzi ezt a feladatot minden tisztítási ciklus során.

Önürítés a nagy kapacitású porgyűjtőbe: Kényelem és hatékonyság kombinációja
Az Amiko RV1000 minden tisztítás után visszatér a dokkolóállomására, és az összegyűjtött szennyeződést automatikusan kiüríti a 3 literes nagy kapacitású porgyűjtőjébe. Ez azt jelenti, hogy te csak élvezheted a tiszta otthon érzését, anélkül hogy a porral és szennyeződésekkel kellene bármilyen módon érintkezned. A higiénia és kényelem új szintjét élheted át az Amiko RV1000 segítségével, hiszen a nagy kapacitású porgyűjtőt elegendő 60 naponta üríteni.

Lézer Navigáció és Mobil Alkalmazás: Az Intelligens Tisztítás Varázslata
Az Amiko RV1000 lézer navigációs rendszere tökéletesen feltérképezi a szobákat, és tervezi a legoptimálisabb tisztítási útvonalat, hogy mindenhol eljusson. Mindez könnyedén irányítható a mobil alkalmazás segítségével, így akár távolról is felügyelheted az otthonod tisztaságát és a robotporszívó munkáját.
Nevezd el a lakás részeit az alkalmazásban és utasítsd a robotot, hogy tisztítsa meg a kinevezett szobát.
Legmodernebb technológia használata
A 360 fokos teljes-nézet szkennelés, a LIDAR + SLAM kettős navigáció 5 cm-8m radartartománnyal dolgozik, így valós idejű objektum-észleléssel tökéletesen beszkenneli és feltérképezi az egész szobát, majd elkészíti az optimális tisztítási tervet mindössze 3-4 másodperc alatt.
Távoli frissítés támogatja, hogy mindig a legfrissebb firmware-rel és szoftverrel működjön a robotporszívód.
Intelligens vezérlés Tuya alkalmazással
A Tuya alkalmazás egy modern és felhasználóbarát eszközkezelő platform, amely számos előnnyel rendelkezik az otthoni automatizáció és a készülékek távoli vezérlése terén.
A Tuya alkalmazás könnyen telepíthető és konfigurálható, így akár a kezdő felhasználók is könnyedén használhatják. Az intuitív felhasználói felület segítségével gyorsan beállítható és kezelhető a készülék. Az egyszerű telepítéshez lépésről-lépésre segítséget nyújt a magyar nyelvű használati útmutató.
Térképkezelés és multi-térképek
Az Amiko RV1000 lehetővé teszi, hogy több térképet menthess el az alkalmazásban, így könnyedén kezelheted és testre szabhatod a takarítási terveket különböző helyiségek vagy emeletek szerint.
Nevezd el egyenként a szobákat a könnyebb kezelhetőség miatt.

Nagy kapacitású portartály és víztartály
A 600 ml-es portartály és a 360 ml-es víztartály lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig takaríthass anélkül, hogy gyakran ürítened vagy feltöltened kellene a tartályokat.
Hosszú akkumulátor-élettartam és munkaidő
A 3200mAh lítium akkumulátorral és az 120 perc munkaidővel az Amiko RV1000 hosszú ideig képes működni egyetlen feltöltéssel, így biztosítva a folyamatos és hatékony takarítást.
Extra erős szívóerő
A 5000Pa extra erős szívóerő lehetővé teszi a hatékony szennyeződés- és porfelvételt a különböző felületeken, így biztosítva a tiszta és higiénikus otthonodat.
Tisztítási előzmények
A tisztítási előzmények nyilvántartása lehetővé teszi számodra, hogy nyomon kövesd a robotporszívó előző takarítási tevékenységeit az elmúlt 7 napban. Így mindig tájékozott lehetsz arról, hogy mikor és hol takarított a készülék, és szükség esetén könnyedén beállíthatod a következő takarítási ütemtervet.

Innováció a Te igényeidre szabva
A robotporszívó elektromos víztartálya kiváló megoldást kínál a padlók alapos tisztításához. A lassú/normál/nagy vízátfolyás beállítás lehetőséget nyújt arra, hogy pontosan a saját igényeidhez és a padló típusához igazítsd a tisztítást, így garantálva a maximális hatékonyságot és tisztaságot.
Az Amiko RV1000 rendelkezik szabadalmaztatott összekuszálódás-mentes kettős oldalsó kefékkel és V-alakú lebegőhengerkefével, amelyek hatékonyan gyűjtik össze a szennyeződéseket még a nehezen elérhető helyeken is. A készülék Nidec motorja és a szuper széles terepjáró kerekek (7,1 cm) pedig biztosítják a sima és hatékony mozgást mindenféle felületen.
Az Automatikus töltés alacsony akkumulátor esetén funkció lehetővé teszi a robotporszívó számára, hogy automatikusan visszatérjen a töltőállomásra, ha az akkumulátor szintje alacsonyra csökken. Így mindig készen áll a következő takarítási feladatra.
A Dupla szűrő rendszer, amely magában foglalja az elsődleges és a HEPA szűrőket, kiválóan szűri a levegőt, és megakadályozza a port és allergéneket a levegőben való szétszóródását. Ez különösen fontos azok számára, akik allergiásak vagy légzőszervi problémákkal küzdenek.
A Leesés gátló rendszer megakadályozza a robotporszívót abban, hogy leessen a lépcsőn vagy más magasabb helyről, így garantálva a biztonságos működést. Ráadásul az alacsony zajszint (55-65dB) biztosítja, hogy a takarítás csendben és zavartalanul zajlik, anélkül hogy zavarnád a család többi tagját vagy a szomszédokat.
Az Amiko RV1000 teljesen adaptálva van a különféle padlókhoz, például fa padlóhoz, szőnyegekhez, csempékhez és márványhoz stb., így mindenféle felületen tökéletesen és hatékonyan takarít.
Kényelmem és higiénia
Az Amiko RV1000 Intelligens robotporszívó minden takarítás után a portartályát automatikusan kiürítí a nagy kapacitású porgyűjtőbe. A hagyományos portartályok kényelmetlen ürítése helyett a nagy kapacitású 3 literes porgyűjtő akár 60 napig is tárolja a szennyeződést, ami egy mozdulattal kicserélhető.

Tisztítási előzmények nyilvántartása
A robotporszívó nyomon követi a tisztítási előzményeket, így mindig tudni fogod, mikor és hol tisztított legutóbb, és szükség esetén módosíthatod a takarítási tervet.
Specifikus hely kiválasztása
Az alkalmazáson keresztül egyszerűen kiválaszthatod a tisztítandó területeket, így pontosan azt a területet tisztíthatja meg, amelyre szüksége van.
Kézzel bejelölhető virtuális fal és területkorlátozás
Állítsd be a készüléket úgy, hogy bizonyos területeket ne takarítson, vagy egyszerűen húzz virtuális falakat az alkalmazáson keresztül, hogy megakadályozd a robotot abban, hogy bejusson bizonyos területekre.
Részleges takarítás és folytatás ott, ahol abbahagyta
Ha csak egy adott területet szeretnél megtisztítani, az Amiko RV1000 Intelligens robotporszívó lehetőséget nyújt arra, hogy részleges takarítást végezzen, majd ott folytassa, ahol abbahagyta, akár több lépésben is.
TOF fedélzeti érzékelők és valós idejű helyzetkijelzés
Az eszköz rendelkezik TOF fedélzeti érzékelőkkel, amelyek valós idejű helyzetkijelzést biztosítanak, így mindig pontosan tudod, hol tart a takarítás folyamata.
Hangerő szabályozás és több hangcsomag
Válassz többféle hangcsomag közül, és szabályozd a porszívó hangerősségét az igényeid szerint.
Ütemezhető automatikus tisztítás
Érkezz meg a tiszta lakásba! Állítsd be az időzített tisztítási ütemtervet az alkalmazásban, így az Amiko RV1000 Intelligens robotporszívó automatikusan elindul és megtisztítja a lakást akár akkor is, ha nem tartózkodsz otthon.
Védett lézer fej kialakítás és három szintű állítható szívóerő
Az eszköz rendelkezik egyedülállóan kialakított lézerfejjel, amely biztonságosan vezeti a robotot a takarítási területen, valamint három különböző szintű szívóerővel, hogy mindenféle szennyeződést hatékonyan felszívjon.
Wifi kapcsolat
A wifi kapcsolat lehetővé teszi a robotporszívó távoli vezérlését és monitorozását az okostelefonodról vagy tabletedről. Így akár távolról is beállíthatod a takarítási ütemtervet, vagy ellenőrizheted a porszívó állapotát és a takarítási előrehaladást.
Elektromos tartály
Az elektromos tartálynak köszönhetően a robotporszívó könnyen és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a port a padlóról anélkül, hogy hagyományos porzsákokat kellene cserélned vagy ürítened.

Távirányító
A mellékelt távirányító lehetővé teszi a robotporszívó egyszerű és kényelmes kézi vezérlését anélkül, hogy hozzányúlnál a telefonodhoz vagy tabletedhez.

UV-lámpa
Az UV-lámpa segít elpusztítani a különböző baktériumokat és mikrobákat a padlón, így növelve a tisztaságot és a higiénia szintjét otthonodban.

Kompakt méret és alacsony profil
A robotporszívó kompakt mérete és alacsony profilja lehetővé teszi számára, hogy könnyen elérje még a nehezen megközelíthető helyeket is, például az ágyak alatt vagy a bútorok alatt.

Teljeskörű Funkcionalitás
Az Amiko RV1000 Intelligens robotporszívó minden igényt kielégít, hogy otthonod mindig tiszta és rendezett legyen. Az Amiko RV1000 Intelligens robotporszívó nem csupán egy tökéletes technológia, hanem a mindennapi életed megkönnyítője és az otthonod gondoskodója. Hagyd, hogy ez a csoda minden nap meglepjen és garantálja, hogy mindig kellemes és tiszta környezetben élhess. Ismerd meg az Amiko RV1000-et még ma, és lépj be az intelligens tisztítás világába.

Műszaki adatok:

 • Wifi alkalmazásvezérelt
 • Távirányító
 • LIDAR + SLAM kettős navigáció;
 • 5 cm-8m radartartomány;
 • Távoli frissítés a firmware és a szoftver számára;
 • Y alakzatban való Intelligens tisztítás;
 • Kijelölt terület tisztítása;
 • Partíció szerkesztése, szobák elnevezése;
 • Multi-térkép kezelés;
 • Tisztítási előzmények nyilvántartása;
 • Kézzel kijelölhető virtuális fal az alkalmazáson;
 • TOF fedélzeti érzékelők;
 • UV sterilizálás különféle baktériumok elpusztítására.
 • Valós idejű helyzet;
 • Akadály átkelése be/ki;
 • Hangvezérlés – a némától a maximálisig;
 • Több mint 10 különböző hangcsomag on -line a választás;
 • Idő ütemterv tisztító rendszere;
 • Három szint állítható szívóerő;
 • Szabályozható víztartály (Lassú/normál/nagy);
 • Szabadalmaztatott kuszálódás-mentes kettős oldalsó kefék;
 • V-alakú lebegőhengerkefe;
 • Nidec motor;
 • Szuper széles terepjáró kerekek (7,1 cm);
 • Automatikus töltés alacsony akkumulátor esetén;
 • Dupla szűrő (elsődleges és HEPA);
 • Leesés gátló rendszer;
 • Zajszint: 55-65dB;
 • Tökéletesen adaptálva a különféle padlókhoz, például fa padlóhoz, szőnyegekhez, csempékhez és márványhoz stb.
 • Robot mérete: 330mm* 76mm+2 cm lézerfej
 • Portartály kapacitása: 600 ml
 • Víztartály kapacitása: 360 ml
 • Porgyűjtő kapacitása: 3 L
 • Akkumulátor: 3200mAh lítium
 • Munkaidő: 120 perc
 • Bemeneti/kimenet: 100-240 V, 50/60Hz, 19V, 0,6a
 • UV -lámpa
 • Minősített teljesítmény: 32W
 • Szívóerő: 5000Pa

5999883027745

Cikkszám: 96001222 Kategória: