BULLOCK PEDÁLZÁR X MODELL

Készlet

Elfogyott


40,000 Ft

Elfogyott

Leírás

BULLOCK PEDÁLZÁR X MODELL

BULLOCK Excellence pedálzár.

A szerkezet edzett acélból készült, ezért ellenáll a fúrásnak, vágásnak és a vegyi anyagoknak egyaránt, illetve minden egyes eleme horganyzással és porszórással kezelt a rozsdásodás ellen. Zárszerkezete, mely egy olasz gyártótól származik szintén fúrás- és saválló. A technikai fejlődésnek köszönhetően, egyesül a korszerű találmány a dizájnnal, létrehozva egy tökéletes új terméket, mely összhangban áll a jelenlegi biztonsági követelményekkel.

A pedálzár acél karmai blokkolják a fék és a kuplungpedált, ezáltal biztosítva a maximális védelmet az autólopások ellen.
Használata könnyű, kis helyet foglal, és alkatrészei nem okoznak foltokat, többek között ezek is az előnyei ennek az eszköznek.

A BULLOCK előnyei:

  • Használata könnyű és biztonságos
  • Nincs szükség előzetes beszerelésre
  • Nem csinál felesleges riasztásokat
  • Több autóban is használható
  • Állítható hosszúság a tökéletes védelem érdekében

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a BULLOCK  „X” modelljének dobozában 3 fejet talál, melyek közül a BULLOCK minden esetben a rövid „C” fejjel szerelt. Az „M” a közepes hosszúságú, míg az „L” a leghosszabb fejet jelenti. A dobozban talál egy további táblázatot, mely megmutatja, hogy gépjárművéhez, melyik kiegészítő fejet kell használnia. A fejeket egy csavarhúzó segítségével cserélheti a brosúrán található képek alapján.

div class=”wp-block-button is-style-fill”><- FőoldalFacebook ->

Cikkszám: 3083012000X Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “BULLOCK PEDÁLZÁR X MODELL”

Még nincsenek vélemények.