COMBO III KOMBINÁLT GÁZ

Készlet

Elfogyott


147,990 Ft

Elfogyott

Leírás

Combo III kombinált gáz és faszenes grillsütő oldalsó égőfejjel  A gázgrillsütők használata nagyon kényelmes és előnyös, mégis előfordulhat, hogy Ön előnybe részesítené a romantikus, faszenes grillsütést. Az Activa Combo grillkészüléknek köszönhetően, nem kell kompromisszumot kötni. Ebben a nagy grillsütőben lehetősége van grillezni gázzal, és külön faszénnel is. Az ételek típusa, vagy csupán az Ön pillanatnyi kedve dönti el, hogy az egyik vagy a másik grillezési módot választja, de lehetőség van mindkét grillezőben a párhuzamos sütésre is.

A grillező

Tökéletes felszereléshez hozzátartozik egy oldalsó égőfej is, amely alkalmas például a köretek, a szószok, vagy a forró italok elkészítéséhez. A grillező gázzal használatos része három nagy teljesítményű, modern égőfejjel rendelkezik, egy fedéllel kiegészítve, amelynek köszönhetően a lecsepegő zsiradék a lángon kívül távozik egy külön edénybe, így megakadályozva a nem kívánt égést és a káros anyagok keletkezését. Az étel így mindig egészséges marad.

A gázégőket kényelmesen be lehet begyújtani a kapcsolókban integrált, piezo gyújtás segítségével. A készülék kétrészes, minőségi zománcozott bevonatú, öntöttvas grillráccsal rendelkezik, amelynek a kivehető körgyűrűje helyére elhelyezhető például a wok, vagy más tartozék is. A faszenes grillező rész, szintén minőségi zománcozott, osztott ráccsal és elülső, billenő, faszén adagolóval van ellátva annak érdekében, hogy adagolni lehessen a faszenet. Az izzó faparazsat egy fogantyú segítségével, közelebb vagy távolabb helyezheti a grillező ételtől.

A grillkészülék mindkét része további melegítő rácsot tartalmaz, amely alkalmas a húsok vagy zöldségek indirekt grillezéséhez vagy az ételek melegítéséhez. A grill minőségi lakkozással, nagy rozsdamentes fogantyúkkal ellátott fedéllel, beépített hőmérővel, több tároló polccal, beépített grilleszköz tartókkal és egy praktikus grill alatti tároló szekrénnyel rendelkezik. Négy kereke megkönnyíti a grillsütő egyszerű mozgatását. Ellentétben több más grillezővel, a készülék már alapvetően fel van szerelve a szükséges szerelvényekkel az 5 vagy 10 kg-os gázpalackok csatlakozásához. Tartalom: gáz és faszenes grillsütő, PB tömlő, nyomásszabályozó.

 

Műszaki adatok

égőbemenet   (kW):8,4
gázfogyasztás  (g/h):
égő3x rozsdamentes acél
Grillrácskróm
Gyújtáspiezo
oldaltűzhelyNem
Grillező  (cm2):1786 Gáz , 1786 Faipari
Grillező felület  (cm):47 x 38Gáz , 47 x 38 faipari
Fedőlapteljes fémlemez, tárolópolccal
Munkafelület magassága   (cm):
HőmérőIgen
Fedél anyaga
Alkalmas15

Súly és méretek

Súly (kg):30.00
Méretek:
   Magasság (m):1590.00
   Hosszúság (h):525.00
   Szélesség (sz):1010.00

2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

Ingyenes kiszállítás !

Cikkszám: 19764 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “COMBO III KOMBINÁLT GÁZ”

Még nincsenek vélemények.