Digitális gyermek bébiőr NUK Eco Control


45,000 Ft

Leírás :

Digitális gyermek bébiőr NUK Eco Control Audio Display 530D+ .Bébiőr kijelzővel, rezsim Eco-Mode és Full Eco-Controls működési idő akár 18 óra. Szobahőmérséklet kijelzéssel, idő kijelzéssel, vibrációs jelzéssel, éjjeli fénnyel, altatódalokkal az Eco-Mode és Full Eco-Control módon rendelkezik. A digitális bébiőr nagyobb rugalmasságot nyújt akár 250 méteres távolsággal és egy vezeték nélküli szülői egységgel. Tölthető LiPo akkumulátor maximális üzemidő akár 18 órán át, így nem kell a bébiőrt folyamatosan tölteni. Ha elvesztette a szülői egységet, akkor az integrált keresési funkcióval (a sípolót lehet aktiválni a bébi egység) könnyen megtalálható.

Az öt LED-es hangjelzés különösen alkalmas a gyermek szobájában megjelenő hangok vizuális megjelenítésére. Ez a szolgáltatás akkor hasznos, ha az alapegység hangerejét nagyon alacsony szintre állította, vagy teljesen kikapcsolta. Minél több LED-et lát, annál jobban sír a baba. Az átviteli érzékenység beállítható kívánt szintre. Ha az érzékenység alacsony szintre van állítva, a gyermekegység csak nagyon hangos hangokra reagál. Ha az érzékenység magas szintre van állítva, akkor a legcsendesebb hangokra is reagál. Az átviteli érzékenység négy szintre állítható. E beállítások mindegyikével az Eco Mode automatikusan bekapcsolódik, amikor a baba elalszik. Ha az ECO mód aktivált, a szoba 100% -ban mentes a nagyfrekvenciás sugárzástól, és a gyermek nincs kitéve felesleges elektronikus szmognak. Teljesen nyugodt lehet, és figyelheti a baba alvását.
jellemzők:
– digitális bébiőr működési idő akár 18 óra (maximális)
– hordozható szülői egység
– alacsony akkumulátor figyelmeztetés
– Eco mód: 100% nagyfrekvenciás sugárzás nélkül, alvás közben
– Full-Eco-Control: értesíti a szülőt, ha a készülék a tartományon kívül van, vagy a kapcsolat megszakad, az Eco-modban is
– Intercom, megbízható digitális FHSS jelátvitel, állítható hangszint-érzékenység, optikai zajszint jelző
– Ellenőrzi a szobahőmérséklet
– idő kijelzés
– lámpa
– rezgő
– éjszakai fény
– altató dallamokat játszik
– természet hangjai
– keresés funkció
A csomag tartalma:
– 1 gyermek egység (gyermekszobába)
– 1 szülői (mobil) egység (szülőknek)
– 2 adapter
– 1 újratölthető elemek

Cikkszám: 35217 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “Digitális gyermek bébiőr NUK Eco Control”

Még nincsenek vélemények.