Floria Fűtőtest, kvarc, 400-800-1200W – ZLN8397


9 600 Ft

Compare

Bemutatjuk Önnek a Floria halogén (kvarc) fűtőtestet, a ZLN8397 modellt, amely kényelmet és meleget biztosít otthonában a hideg napokon.
Ez a fűtőtest három fűtési fokozattal rendelkezik 400 W, 800 W és 1200 W teljesítménnyel, ami azt jelenti, hogy a helyiség hőmérsékletét igényei szerint állíthatja be. Ezen kívül a fűtőelem rendelkezik oszcillációs lehetőséggel, ami azt jelenti, hogy jobbra-balra forgatható, hogy a hőt egyenletesen ossza el a helyiségben.
A biztonság mindig az első, ezért ez a fűtőberendezés rendelkezik egy biztonsági kapcsolóval, amely automatikusan kikapcsol, ha a fűtés túlmelegszik vagy áramszünet esetén. Ezenkívül a fűtőelem ellenáll a magas hőmérsékletnek, ami tovább növeli a használat biztonságát.
A fűtőtest műanyag házzal rendelkezik, ami tartóssá, könnyen szállítható és felállítható. Fontos megjegyezni azt is, hogy ez a modell nagyon könnyen használható, mivel intuitív kezelőszervei vannak, és könnyen felszerelhető.
Röviden, a Floria halogén (kvarc) fűtőtest, ZLN8397 modell, kiváló választás azok számára, akik biztonságos, praktikus és hatékony fűtőtestet keresnek, hogy meleget és kényelmet biztosítsanak otthonában a hideg napokon.

Cikkszám: 17055_ Kategória: