Floria Hajszárító, 850 W, fekete – ZLN8976


3 990 Ft

Compare

Örömmel ajánljuk Önnek a Floria ZLN8976/BK modell hajszárítóját! Ez a hajszárító a legjobb minőséget biztosítja, mely tökéletesen megfelel minden igénynek.
Ez a hajszárító 850 W-os teljesítménnyel rendelkezik, így gyorsan száríthatja haját. A ventilátor 2 sebességi fokozattal rendelkezik, így egyszerűen beállíthatja a kívánt sebességet. A hőmérsékletet is 3 fokozatban lehet állítani, így mindig megtalálja a megfelelő hőmérsékletet.
A hajszárító egy biztonsági funkcióval rendelkezik, ami védi Önt a túlmelegedéstől. Az uszodaszűrő segítségével könnyen eltávolíthatja a hajszálakat és a porokat a hajszárítóból, hogy mindig tiszta maradjon. A keskeny légcsatorna lehetővé teszi a precíz irányítást a hajszárítóval, így könnyen elérheti a kívánt területeket a hajában.
A hajszárító 220 – 240 V / 50 Hz-es feszültséget igényel, és fekete színben érhető el, így stílusos és modern megjelenést kölcsönözhet hajához.
Bátran ajánljuk ezt a hajszárítót mindazoknak, akik igénylik a minőséget és a hatékonyságot a mindennapi hajformázás során. Köszönjük, hogy a Floria termékét választotta!

6423154018976

Cikkszám: 9757 Kategória: