Lamax T6 Autós Kamera – FullHD – 1,5 kijelző


45,499 Ft

Leírás

Lamax T6 Autós Kamera – FullHD – 1,5 kijelző

Véd és nem akadályozza a kilátást

Védje magát és autóját utazás közben. A LAMAX T6 mindennel rendelkezik – a Full HD felbontás számos bizonyító részletet biztosít, és a 140° látószögű objektív rögzíti a történéseket a forgalmi sávban és a szembejövő sávban egyaránt. A mindennapi használatot megkönnyíti a mágneses GPS-tartó használata, a felvételeket pedig pillanatok alatt továbbítja a telefonba beépített Wi-Fi alkalmazás. Kis méretének köszönhetően a kamera soha nem takarja el a kilátást, és könnyen hordozható.

 

Jó kezekben van a bizonyíték

A LAMAX T6 mindent megbízhatóan felvesz, ami az autó előtt a 140° látószögön belül történik. A 1920×1080 pixeles videófelbontás kiválóan alkalmas olyan adatok rögzítésére, mint a rendszámtáblák, vagy más gépkocsivezetők és a járókelők arca. Amikor valami történik az úton, egyértelmű bizonyítékot kap az egész eseményről és arról, hogy nem Ön volt a vétkes.

 

Felvételre kész, 3, 2, 1

Kattintson és menjen. A mágneses tartónak köszönhetően a mindennapi telepítést végtelenül egyszerű. Egyszer kell csatlakoztatni az üveghez, után csak csatlakoztatni és kihúzni kell a kamerát A felrögzítés után azonnal elindulhat, és nem kell foglalkoznia a jobb szög beállításával vagy a kábelekkel.

 

Csatlakozik a telefonhoz és a számítógéphez

A Wi-Fi segítségével egyszerűen letöltheti a képeket telefonjára. A mobil alkalmazás szintén lehetővé teszi a videó szerkesztését, a kamera vezérlését és az eredmény valós idejű megtekintését. Így a nagyobb kijelzőn könnyen behangolja az ideális beállítást és a szöget. A GPS-lejátszó segítségével minden utat elemezhet számítógépen. A videó mellett a GPS felvételeket, a sebesség adatait és a térképen elfoglalt pozíciót is megtekintheti.

 

A kamera maga visel gondot memóriájáról

A LAMAX T6 akár 128 GB teljesítményű memóriakártyát is képes kezelni. Azon akár 24 órányi felvétel is elfér. Ezenkívül az autós kamera rendezi a felvételeket és törli a leg régebbi adatokat, ha a memória megtelik. A felvételek egyetlen kattintással zárolhatók törlés ellen, hogy megtarthassa őket. Ugyanakkor a fényképezőgép érzékeny G-szenzora érzékeli az ütközést, és abban a pillanatban zárolja a rögzített videót. Ez lehetővé teszi, hogy az utazás minden másodpercét felvegye, és teljesen megvédje Önt.

 

Üzemmód minden helyzethez

A fény és az árnyék gyors váltakozása minden kamera számára kihívást jelent. Az árnyékokat nem tudjuk kikerülni az alagútban, sem akkor, ha egy fasorban haladunk. A LAMAX T6 kiváló minőségű chippel, és WDR funkcióval ellátott optikával rendelkezik, ennek köszönhetően kezelni tudja a rosszabb fényviszonyokat is. A fontos tárgyak, mint például a rendszámtáblák vagy a címkék, még akkor is olvashatók, ha elvakítja a szembe jövő autó.

 

A GPS rögzíti a sebességet és az irányt is

Nincs több találgatás a sebességről. A kamerát mágneses GPS tartóval együtt küldjük. Ez lehetővé teszi, hogy ábrázolja a videóban, hogy milyen gyorsan ment. Ha baleset történik, bizonyítani tudja, hogy nem sértette meg a szabályokat. A LAMAX T6 így segít megoldani a vitás helyzeteket.

 

Ciklikus felvétel

A kamera a videókat külön szekvenciákban veszi fel, és ha szükséges, a legrégebbit maga törli ki. Ez megakadályozza, hogy a memória beteljen.

 

Felvételek zárolása

A felvételek egy gombnyomással zárolhatók az automatikus törölés ellen. Bármikor visszajátszhatók.

 

Mozgásérzékelés

A kamera azonnal elkezdi a felvételt, amint felismeri a mozgást. Ez jól jön például parkoláskor.

 

G-senzor

A túlterhelésérzékelő folyamatosan ellenőrzi az útirányt, és egy másodperc alatt észleli az ütközést. Ha megtörténik, a felvételt zárolja törlés ellen.

 

WDR (széles dinamikai tartomány)

A széles dinamikai tartomány biztosítja a kiegyensúlyozottabb kontrasztot a fény és árnyék váltakozása közben. Ez akkor hasznos, amikor belép az alagútba, vagy szembe jövő autóval találkozik a sötétben.

 

Egyszerű telepítés

A LAMAX T6 esetében szinte minden szerelés elmarad. Egyszer beállítja a konzolt, utána már csak csatlakoztatja és kihúzza a kamerát az egyedi mágneses tartó segítségével.

 

Full HD felbontás

A részletek maximuma = a bizonyítékok maximuma, ha szükséges. A kiváló minőségű chip és optika megbízhatóan éles képeket biztosít.

 

Éjszakai látás

A LAMAX T6 kamera éjjel is véd minden utazást A rosszabb körülmények és a sötétség sem akadálya a világos videónak.

 

GPS

A Google Térkép és egy speciális lejátszó segítségével megnézheti a teljes útvonal részletes alakulását a számítógépen. Az autó koordinátáin és pályáján kívül mindig látni fogja az aktuális, az átlagos és a maximális sebességet is.

 

1,5“ kijelző

A ragyogóan olvasható kijelzőnek köszönhetően az autókamera vezérlése gyerekjáték. Ezenkívül a menü teljesen magyar nyelvű és más nyelveken is elérhető.

 

Széles látószögű, 140° felvétel

A nagylátószögű objektív biztosítja, hogy minden fontos beférjen a felvételbe – mindkét útirány és az út környezete.

 

Wi-Fi

A WiFi továbbítja a videókat. LAMAX T6 kamerájából a videók vezeték nélkül továbbítódnak a beépített WiFi-vel.

 

Mobilalkalmazás

Csak párosítsa a kamerát mobiltelefonjával a HQBKiNG alkalmazásban, és azonnal dolgozhat a felvételekkel. Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszert futtató telefonok és táblagépek számára is elérhető, és megkönnyíti a vezérlést is – távolból elindítható vagy leállítható a rögzítés, vagy módosíthatók a kamera alapvető beállításai.

 

Műszaki paraméterek LAMAX T6

Video felbontás: 1920×1080 30FPS, 1280×720 30FPS
Látószög: 140°
Kijelző mérete: 1,5“
Memória típusa: Micro SD Class 10, legfeljebb 128 GB
Video formátum: MP4
Időbélyeg: IGEN
GPS: IGEN
G-szenzor: IGEN
Kapcsolat: WiFi / mini USB
Operációs rendszer: MS Windows / MAC OS
Bemeneti feszültség: 5 V
Éjszakai üzemmód: IGEN
Akkumulátor kapacitása: 180 mAh
Működési hőmérsékleti intervallum: -5°C ~ 40°C

Cikkszám: 30353563 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “Lamax T6 Autós Kamera – FullHD – 1,5 kijelző”

Még nincsenek vélemények.