MICHELIN MPX160CK ELEKTROMOS MAGASNYOMÁSÚ


270,990 Ft

Leírás

MICHELIN MPX160CK ELEKTROMOS MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ 160 BAR    3 kerámia bevonatú dugattyú főtengellyel hajtva – 5 m hosszú elektromos kábel – termikus motorvédelem – a nyomás beállításának lehetősége és nyomásmérő az ellenőrzéshez – beépített tisztítószer- adagoló rendszer  automatikus szelep, mely a magasnyomású pisztolykapcsoló kiengedése után megállítja a nyomást . MICHELIN MPX160CK ELEKTROMOS modern, indukciós (szénkefe nélküli) motor csendes működéssel és minimális karbantartással – alumíniumváz beépített tartozéktartóval, és nagy vontató kerekek .

Műszaki adatok

Teljesítmény  (W):2900
Motor230 V / 50 Hz, indukciós
Motor tekercselésCu
Max. nyomás  (bar):160
Üzemi nyomás (max.)  (bar):140
Vízszállítás  (l/hod):510
Belépő víz max. hőmérséklete  (°C):50
Szivattyú típusaréz
Total stop systemIgen
Önfelszívás tartálybólIgen

Súly és méretek

Súly (kg):31.00
Méretek:
   Magasság (m):435.00
   Hosszúság (h):460.00
   Szélesség (sz):890.00
A Michelin mosó:
HÁZTARTÁSI HASZNÁLATRA
DOUBLE SPEED SYSTEM
GYAKORI HASZNÁLATRA
PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA
VÍZMELEGÍTŐS
Ezt a Michelin magasnyomású mosó termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a ház, a nyaraló, a garázs vagy a műhely körüli, minden igényt kielégítő tisztítási munkáknak. Kategóriájában kimagasló terméknek számít alkalmazott műszaki paramétereivel, a tökéletes dizájnnal, átlagon felüli megbízhatóságával, sokoldalúságával és könnyű kezelhetőségével. Kiválóan használható autók, kerékpárok, motorkerékpárok és lakókocsik mosásához. A széles standard vagy opcionálisan megvásárolható kiegészítőknek köszönhetően a mosóval egyszerűen megtisztíthatja a járdákat, falakat, teraszokat, erkélyeket, lemoshatja a kerti szerszámokat, berendezéseket és a kerti bútorok is. A mosóval gyorsan elvégezheti a munkát, a tartozékok elhelyezésének és kompakt méretének köszönhetően nagyon jól és egyszerűen tárolhatja is.
Önfelszívós funkció
A Michelin mosó csúcsminőségű fémszivattyúval rendelkezik, amelynek önfelszívós funkciója is van. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a mosó nemcsak vízvezetékhez csatlakoztatva használható, hanem a víz egy tömlő segítségével biztosítható vödörből, hordóból, tartályból vagy vízfolyásból is. Ezáltal a mosó használata nincs korlátozva a vízvezeték meglétéhez.

 

2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

Ingyenes kiszállítás !

Cikkszám: 14524 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “MICHELIN MPX160CK ELEKTROMOS MAGASNYOMÁSÚ”

Még nincsenek vélemények.