5000 – FEDETT KOCSIBEÁLLÓ PALRAM ARCADIA

Készlet

Engedélyezett utánrendelésre


934,990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

5000 – FEDETT KOCSIBEÁLLÓ

A gyakorlatilag elnyűhetetlen 5000 -fedett kocsibeálló  szerkezet 80 x80 mm vastag alumínium profilokból és erős üregkamrás polikarbonátból áll . Az elegáns design, és  tágas belsőtér is  elősegíti a könnyű használatot . A tetőpanelek ellenállnak a magas terhelésnek és a jégesőnek egyaránt, bronz színű polikarbonát . Egyedi rendszer a tetőpanelek behelyezésére kiegészítő rögzítők nélkül, tökéletes tömítés, egyszerű szerelés és elhanyagolható hőtágulás  .

A horganyzott acélelemekkel ellátott alumínium keret porszórással ellátott, és nagymértékben ellenáll a rozsdásodásnak is . LED megvilágítási lehetőség . Az áttekinthető szerelési útmutatónak és az egyedi konstrukciójának köszönhetően, a szerkezet felépítéséhez 2 személy elegendő.

Műszaki adatok

Kocsibeálló méretei (H x Sz x M)  (cm):502 x 359 x 242
Kocsibeálló belső méretei (Sz x M)  (cm):325 x 219
fedőfelület  (m2):18
Tartóoszlopok6
Vázszerkezet anyagarobusztus alumínium profilok / rozsdásodás-mentes
Vázszerkezet színeantracit (RAL 7016)
Lemezek anyaga (tető)polikarbonát 100% UV védelemmel

Súly és méretek

Súly (kg):158.20
Méretek:
   Magasság (m):5020.00
   Hosszúság (h):3590.00
   Szélesség (sz):2420.00

Palram márkájú üvegházak, kerti házak, kocsibeállók, télikertek és kerti pavilonok: 10 év gyártói garancia

A Palram Industries Ltd. egy 50 éves múltra visszatekintő vezető világcég, mely a legmagasabb minőségű polikarbonát, PVC, akril és termo műanyag gyártására specializálódott.

Termékeik megtalálhatók a világ legkülönlegesebb épületeiben, de felhasználási körük kiterjed az egészségügy, illetve mezőgazdaság, a  hadiipar és más területekre is.

Leányvállata, a Palram Applications Ltd. ezt a know-how-t és csúcsminőséget használja ki hogy , a széles felhasználó rétegeknek szánt, kellemesen és  felhasználóbarát termékei fejlesztéséhez.

A polikarbonát üvegházakon kívül további még termékeik is piacvezető csúcsminőséget képviselnek kategóriájukban, úgymint a hihetetlenül időtálló kerti házak, illetve  pergolák, kocsibeállók, vagy a leghatásosabb szoláris medencemelegítők.

Összeszerelésben ,és  telepítésben segítséget nyújtunk , rendeléskor kérjük feltüntetni vagy hívja ügyfél szolgálatunkat ..

Cikkszám: 701592 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “5000 – FEDETT KOCSIBEÁLLÓ PALRAM ARCADIA”

Még nincsenek vélemények.