FEDETT KOCSIBEÁLLÓ PALRAM ARIZONA WAVE 5000

Készlet

Engedélyezett utánrendelésre


1,099,990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Fedett kocsibeálló PALRAM ARIZONA WAVE 5000

Fedett kocsibeálló horganyzott acélelemekből összeállított alumínium keret ami porszórással ellátott, és nagymértékben ellenáll a rozsdásodásnak.

A két darab tartópillér ami  megkönnyíti a nagyon egyszerű használatot. A tetőpanelek is ellenállnak a magas terhelésnek, a jégesőnek és az UV sugárzásnak egyaránt. Úgy tervezték, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak is.   A szereléshez beton talpakra van szükség.

A szerelés a termék méretre szabott, előre gyártott és előfúrt panel részeiből, valamint a csatolt rögzítő anyagokból elvégezhető. A karbantartásmentes konstrukció ellenáll a rozsdásodásnak és  valamennyi időjárási viszonynak is .

 

Műszaki adatok

Kocsibeálló méretei (H x Sz x M)  (cm):494,7 x 288,8 x 273,5
Kocsibeálló belső méretei (Sz x M)  (cm):277 x 233
Tartóoszlopok2
Vázszerkezet anyagarobusztus alumínium profilok / rozsdásodás-mentes
Vázszerkezet színe
Suntuf Solar, szürke, vékony profil, 10% fényáteresztés, 100%

antracit (RAL 7016)

Lemezek anyaga (tető)UV  védelem

Súly és méretek

Súly (kg):184.00
Méretek:
   Magasság (m):4947.00
   Hosszúság (h):2888.00
   Szélesség (sz):2735.00

Palram márkájú üvegházak, kerti házak, kocsibeállók, télikertek és kerti pavilonok: 10 év gyártói garancia

A Palram Industries Ltd. egy 50 éves múltra visszatekintő vezető világcég, mely a legmagasabb minőségű polikarbonát, PVC, akril és termo műanyag gyártására specializálódott.

Termékeik megtalálhatók a világ legkülönlegesebb épületeiben, de felhasználási körük kiterjed az egészségügy, illetve mezőgazdaság, a  hadiipar és más területekre is.

Leányvállalata, a Palram Applications Ltd. ezt a know-how-t és csúcsminőséget használja ki hogy , a széles felhasználó rétegeknek szánt, kellemesen és  felhasználóbarát termékei fejlesztéséhez.

A polikarbonát üvegházakon kívül további termékeik is piacvezető csúcsminőséget képviselik kategóriájukban, úgymint a hihetetlenül időtálló kerti házak, illetve  pergolák, kocsibeállók, vagy a leghatásosabb szoláris medencemelegítők.

Összeszerelésben , és a telepítésben segítséget nyújtunk , rendeléskor kérjük feltüntetni vagy hívja ügyfél szolgálatunkat ..

Cikkszám: 703727 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “FEDETT KOCSIBEÁLLÓ PALRAM ARIZONA WAVE 5000”

Még nincsenek vélemények.