PALRAM ESSENCE 8X12 SILVER POLIKARBONÁT


335,990 Ft

Leírás

PALRAM ESSENCE 8X12 SILVER POLIKARBONÁT ÜVEGHÁZ új, csúcsminőségű, kétszárnyú ajtóval rendelkező Essence termékcsalád üvegháza nemcsak a nagyvonalú terjedelmével varázsolja el Önt, hanem a praktikusságával, a gyönyörű kivitelével, a robusztus konstrukciójával, az egyszerű összeszerelhetőségével és a tökéletes használati tulajdonságokkal egyaránt.  A gyakorlatilag törhetetlen csúcsminőségű Palram dupla polikarbonát falak és a tető biztosítják az üvegházban az optimális hőmérsékletet, és védik a növényzetet a közvetlen napsugárzástól. – A polikarbonát panelek egyedi és egyszerű rögzítése az alumínium profilokban, külön rögzítő elemek használata nélkül történik.  Az erős, rozsdamentes konstrukció alumínium profilokból áll, és a kiegészítő merevítőkkel könnyen ellenáll még a nagy mennyiségű hótakarónak is (terhelhetőség több mint 80kg/m2).  A termék csomagolása biztonságos, masszív, amelyben az áttekinthető szerelési útmutató és az összes összekötő elem megtalálható. A táblák rögzítése egyszerű a kerületi profilokban.

Süllyesztett a talapzata a kerekek könnyebb haladásához. Két darab nagyméretű szellőző tetőablaka van. Speciálisan merevített a konstrukció. Magas a felszereltsége  Hatékony szellőztető és vízelvezető.  A nagy belmagasság biztosítja a kényelmes mozgást. – Karbantartásmentes, több tízéves az élettartama.  A kényelmes kétszárnyú ajtó mágneszáras reteszeléssel ellátott.  Küszöb alacsony a kerekek könnyű áthaladásához.  Az ajtaja zárható. – Gazdag tartozékokkal rendelkezik. Hosszú élettartam és tartósság – Gyakorlatilag törhetetlen, csúcsminőségi polikarbonát panelekből áll.  Az UV szűrő megvédi az üvegház belső terét.  A 100%-os UV védelem megvédi a paneleket a törékenységtől és a besárgulástól. . Az alapzata horganyzott acél. – Egyedi konstrukció, ami erős, rozsdaálló alumínium profilokból áll. Maximális biztonság – Könnyű, törhetetlen polikarbonát panelekből épül fel.

Nincs üveg, amely összetörhet vagy megrepedhet. Könnyű összeszerelés és minimális szervizigény  A panelek rögzítése az alumínium profilokban egyedi megoldással további rögzítő elemek használata nélkül történik. – Az összeszerelési útmutató lépesről lépésre áttekinthető.  A Palram üvegházak egységes szerkezeti elemekkel rendelkeznek, így több év után is problémamentes a pótalkatrészek cseréje. Csomagolás – Kompakt, könnyű és nagyon tartós a csomagolása, ami rövidebb 210 cm-nél. – Ideális az e- kereskedelem útján történő megrendelésnél is.

Műszaki adatok

Üvegház méretei (H x Sz x M)  (cm):366 x 242,5 x 231
Üvegház alapterülete  (m2):8,88
Oldalfal magassága  (cm):123,5
Ajtó mérete (M x Sz)  (cm):116 x 196,5
Vázszerkezet anyagaszélesített alumímium profilok
Vázszerkezet színeezüst
Lemezek anyaga (oldalfal)4 mm-es kamrás polikarbonát 100% UV védelemmel
Lemezek anyaga (tető)4 mm-es kamrás polikarbonát 100% UV védelemmel
Alapzatcsomagolás része
Szellőző ablak2 nagy
Méretek/súly
Vázszerkezet + alapzat (H x Sz x M)198 x 45 x 12,5 cm, 48 kg
Panelek (H x Sz x M)171,5 x 66,5 x 15,5 cm, 25 kg

Súly és méretek

Súly (kg):73.00
Méretek:
   Magasság (m):3660.00
   Hosszúság (h):2425.00
   Szélesség (sz):2310.00

Palram márkájú üvegházak, kerti házak, kocsibeállók, télikertek és kerti pavilonok: 10 év gyártói garancia !

A Palram Industries Ltd. egy 50 éves múltra visszatekintő vezető világcég, mely a legmagasabb minőségű polikarbonát, PVC, akril és termo műanyag gyártására specializálódott.

Termékeik megtalálhatók a világ legkülönlegesebb épületeiben, de felhasználási körük kiterjed az egészségügy, illetve mezőgazdaság, a  hadiipar és más területekre is.

Leányvállata, a Palram Applications Ltd. ezt a know-how-t és csúcsminőséget használja ki hogy , a széles felhasználó rétegeknek szánt, kellemesen és  felhasználóbarát termékei fejlesztéséhez.

A polikarbonát üvegházakon kívül további még termékeik is piacvezető csúcsminőséget képviselnek kategóriájukban, úgymint a hihetetlenül időtálló kerti házak, illetve  pergolák, kocsibeállók, vagy a leghatásosabb szoláris medencemelegítők.

Ingyenes kiszállítás!

Összeszerelésben ,és  telepítésben segítséget nyújtunk , rendeléskor kérjük feltüntetni vagy hívja ügyfél szolgálatunkat ..

Cikkszám: 701944 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “PALRAM ESSENCE 8X12 SILVER POLIKARBONÁT”

Még nincsenek vélemények.