PALRAM HYBRID 6X6 – POLIKARBONÁT ÜVEGHÁZ


147,990 Ft

Leírás

PALRAM HYBRID 6X6 POLIKARBONÁT ÜVEGHÁZ  Az új, csúcsminőségű Hybrid termékcsalád üvegházaiban ötvöződik az oldalsó paneleknek köszönhetően,     a  letisztult és gyönyörű üvegre hasonlító kivitel, a robusztus konstrukció, valamint az egyszerű összeszerelés a tökéletes használati tulajdonságokkal. – A gyakorlatilag törhetetlen csúcsminőségű Palram polikarbonát falak és a kamrás polikarbonát tető biztosítják az üvegházban az optimális hőmérsékletet, és védik a növényzetet a közvetlen napsugárzástól. – A polikarbonát panelek egyedi és egyszerű rögzítése az alumínium profilokban, külön rögzítő elemek használata nélkül történik. – A rozsdamentes konstrukció erős alumínium profilokból áll.

A termékcsomagolás

Masszív és biztonságos, benne van az áttekinthető szerelési útmutató és az összes összekötő elem. – A tetőpanel dupla falú üregkamrás polikarbonát, amely védelmet biztosít az erős napsugarak ellen. – Az oldalsó panel víztiszta polikarbonát, amely 90%-os fényáteresztést biztosít még a rosszabb fényviszonyok esetén is.

A nagy, pántos ajtó jobb és baloldalon is felszerelhető. A táblák egyszerűen rögzíthetők a kerületi profilokban. A csúcsminőségű konstrukció és az anyagok ellenállnak a szélnek, a hónak és a jégesőnek is. Mágneszáras a reteszelés a nyitott ajtónál. Zárható az ajtó. Egységesek a konstrukciós elemek a könnyű kezelhetőség és karbantartás érdekében. Egy vagy két darab ( 6′ x 12′ típusnál) nagyméretű a szellőző tetőablak. A nagyméretű 6′ x 12′ típusnál kiegészítő merevítők is találhatók. Magas a felszereltsége – Hatékony szellőztetés és vízelvezetés. – A nagy belmagasság biztosítja a kényelmes mozgást. – Karbantartásmentes, több tízéves az élettartama. – Kényelmes nagy ajtóval rendelkezik mágneszáras reteszeléssel. Hosszú élettartam és tartósság – Gyakorlatilag törhetetlen, csúcsminőségi polikarbonát panelekből épül fel.

Az UV szűrő megvédi az üvegház belső terét. – A 100%-kos UV védelem megvédi a paneleket a törékenységtől és besárgulástól. . Acél horganyzott alapzata van. – Egyedi konstrukció, ami erős, rozsdaálló alumínium profilokból áll. Maximális biztonság – Könnyű, törhetetlen polikarbonát panelekből áll. – Nincs üveg, amely összetörhet vagy megrepedhet. Könnyű összeszerelés és minimális szervizigény – A panelek rögzítése az alumínium profilokban egyedi megoldással további rögzítő elemek használata nélkül történik. – Az összeszerelési útmutató lépesről lépésre áttekinthető.

A Palram üvegházak egységes szerkezeti elemekkel rendelkeznek, így több év után is problémamentes a pótalkatrészek cseréje. Csomagolás – Kompakt, könnyű és nagyon tartós a csomagolása. – Ideális az e- kereskedelem útján történő megrendelésnél is. – Az egyéb típusok 2 kisebb csomagban vannak. Opcionális tartozékok Egészítse ki az üvegházát az igényeinek megfelelően, és nevelje a növényeket még hatékonyabban, könnyebben és kényelmesebben! – Automatikus ablaknyitás. – Árnyékoló – Növény rögzítők -Virágtartók -Polcok -Futónövény rögzítők – Öntözőrendszer – Rögzítési rendszer

Műszaki adatok

Üvegház méretei (H x Sz x M)  (cm):185 x 185 x 208
Üvegház alapterülete  (m2):3,51
Oldalfal magassága  (cm):127
Ajtó mérete (M x Sz)  (cm):171 x 56,3
Vázszerkezet anyagaszélesített alumímium profilok
Vázszerkezet színeezüst
Lemezek anyaga (oldalfal)luxus átlátszó polikarbonát 100% UV védelemmel
Lemezek anyaga (tető)4 mm-es kamrás polikarbonát 100% UV védelemmel
Alapzatcsomagolás része
Szellőző ablak1 nagy
Méretek/súly
Vázszerkezet + alapzat (H x Sz x M)267 x 18,5 x 10,5 cm, 25 kg
Panelek (H x Sz x M)120 x 62 x 9,5 cm, 12 kg

Súly és méretek

Súly (kg):37.00
Méretek:
   Magasság (m):1850.00
   Hosszúság (h):1850.00
   Szélesség (sz):2080.00

Palram márkájú üvegházak, kerti házak, kocsibeállók, télikertek és kerti pavilonok: 10 év gyártói garancia !

Ingyenes kiszállítás! Összeszerelésben ,és  telepítésben segítséget nyújtunk , rendeléskor kérjük feltüntetni vagy hívja ügyfél szolgálatunkat ..

Cikkszám: 701616 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “PALRAM HYBRID 6X6 – POLIKARBONÁT ÜVEGHÁZ”

Még nincsenek vélemények.