KERTI PAVILON PALRAM MARTINIQUE 5000


980,990 Ft

Leírás

KERTI PAVILON  PALRAM MARTINIQUE 5000

A téglalap alakú Martinique kerti pavilon  egy elegáns és tágas árnyékolást biztosít a kültéri kiülésekhez .Ideális árnyékolást biztosít így  kültéri kiüléshez, és  grillezéshez vagy elhelyezheti egy  kültéri jakuzzi felett is. Robusztus, karbantartást nem igénylő, és korrózióálló. A  megerősített alumíniumprofilokból készült szerkezet, horganyzott összekötő acélcsatlakozókkal. A szerkezet lényegében egy  törhetetlen 6mm-es üreges polikarbonát ami  tábláival ellenáll az esőnek, a hónak, illetve  jégesőnek és a káros UV sugárzásnak is.

A panelek egyedülálló bronz árnyalata is  biztosítja az elegendő mennyiségű fény áteresztését a felhősebb napokon is. Ugyanakkor kellemes árnyékolást is biztosít napsütéskor. A  vízelvezető rendszer biztonságosan elvezeti a vizet (O 40 mm). A beépített szellőzőnyílás is biztosítja a megfelelő levegőáramlást, és elvezeti a grillezés közben keletkezett füstöt. A beépített görgethető akasztók segítségével a kerti pavilonra rögzíthető  árnyékoló vagy a szúnyoghaló.

PALRAM MARTINIQUE 5000 két személy egyszerűen összeszerelheti, nincs szükség semmilyen fúrásra, vágásra, és a rögzítő elemek a termék tartozékai. A LED világítás, az árnyékoló és a szúnyogháló opcionálisan megvásárolható.

Gyakorlatilag TÖRHETETLEN POLIKARBONÁT

A rögzítő alkatrész a termék tartozéka :

Szellőzőnyílás

görgethető akasztók

beépített vízelvezető rendszer

masszív

karbantartásmentes konstrukció

Műszaki adatok

Pavilon méretei (H x Sz x M)  (cm):492 x 359 x 285
Kerti Pavilon alapterülete  (m2):13
Tartóoszlopok6
Vázszerkezet anyagarobusztus alumínium profilok / rozsdásodás-mentes
Vázszerkezet színeantracit (RAL 7016)
Lemezek anyaga (tető)többrétegű polikarbonát panel Twinwall (6 mm)
Tető színebronz
Napfénycsökkentés (%-ra)  (%):15
Méretek/súly
Vázszerkezet + alapzat (H x Sz x M)250,5 x 72 x 27 cm
Panelek (H x Sz x M)179 x 76 x 11,5 cm

Súly és méretek

Súly (kg):132.80
Méretek:
   Magasság (m):4931.00
   Hosszúság (h):3593.00
   Szélesség (sz):2681.00

A Palram Industries Ltd. egy 50 éves múltra visszatekintő vezető világcég, mely a legmagasabb minőségű polikarbonát, PVC, akril és termo műanyag gyártására specializálódott.

Termékeik megtalálhatók a világ legkülönlegesebb épületeiben, de felhasználási körük kiterjed az egészségügy, illetve mezőgazdaság, a  hadiipar és más területekre is. Leányvállata, a Palram Applications Ltd. ezt a know-how-t és csúcsminőséget használja ki hogy , a széles felhasználó rétegeknek szánt, kellemesen és  felhasználóbarát termékei fejlesztéséhez.

A polikarbonát üvegházakon kívül további még termékeik is piacvezető csúcsminőséget képviselnek kategóriájukban, úgymint a hihetetlenül időtálló kerti házak, illetve  pergolák, kocsibeállók, vagy a leghatásosabb szoláris medencemelegítők.

Palram  üvegházak, kerti házak, kocsibeállók, télikertek és kerti pavilonok: 10 év gyártói garancia .

Összeszerelésben ,és  telepítésben segítséget nyújtunk , rendeléskor kérjük feltüntetni vagy hívja ügyfél szolgálatunkat ..

Cikkszám: 704672 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “KERTI PAVILON PALRAM MARTINIQUE 5000”

Még nincsenek vélemények.