PALRAM MULTILINE 6X12 POLIKARBONÁT ÜVEGHÁZ


256,990 Ft

Leírás

PALRAM MULTILINE 6X12 új, csúcsminőségű Multiline termékcsaládba tartozó üvegházban ötvöződik a letisztult, gyönyörű formatervezés, a robusztus konstrukció és az egyszerű összeszerelés a tökéletes használati tulajdonságokkal. – A gyakorlatilag törhetetlen csúcsminőségű Palram dupla polikarbonát falak és a tető biztosítják az üvegházban az optimális hőmérsékletet, és védik a növényzetet a közvetlen napsugárzástól.  A polikarbonát panelek egyedi és egyszerű rögzítése az alumínium profilokban, külön rögzítő elemek használata nélkül történik.

A rozsdamentes konstrukció erős alumínium profilokból áll. – 70% feletti a fényáteresztés. – A masszív, biztonságos termékcsomagolásban, az áttekinthető szerelési útmutató és az összes összekötő elem megtalálható. A nagy, pántos ajtó jobb és baloldalon is felszerelhető. A táblák egyszerűen rögzíthetők a kerületi profilokban. A csúcsminőségű konstrukció és az anyagok ellenállnak a szélnek, a hónak és a jégesőnek is. Mágneszáras reteszelés található a nyitott ajtónál. Zárható az ajtó. Egységesek a konstrukciós elemek a könnyű kezelhetőség és karbantartás érdekében. Egy vagy két darab (6′ x 12′ típusnál) nagyméretű szellőző tetőablakkal ellátott. A nagyméretű 6′ x 12′ típusnál kiegészítő merevítők is vannak. Magas a felszereltsége – Hatékony szellőztetés és vízelvezetés. – A nagy belmagasság biztosítja a kényelmes mozgást. – Karbantartásmentes, több tízéves az élettartama.

Kényelmes nagy ajtóval rendelkezik, mágneszáras reteszeléssel. Hosszú élettartam és tartósság – Gyakorlatilag törhetetlen csúcsminőségi polikarbonát panelekből áll. – Az UV szűrő megvédi az üvegház belső terét. – A 100%-kos UV védelem megvédi a paneleket a törékenységtől és besárgulástól. – Acél horganyzott az alapzata. – Egyedi konstrukció, amely erős, rozsdaálló alumínium profilokból áll. Maximális biztonság – Könnyű, törhetetlen polikarbonát panelekből épül. – Nincs üveg, amely összetörhet vagy megrepedhet. Könnyű összeszerelés és minimális szerviz igény

A panelek

Az alumínium profilokban egyedi megoldással, további rögzítő elemek használata nélkül rögzíthetők.  Az összeszerelési útmutató lépesről lépésre áttekinthető. – A Palram üvegházak egységes szerkezeti elemekkel rendelkeznek, így több év után is problémamentes a pótalkatrészek cseréje. Csomagolás  Kompakt, könnyű és nagyon tartós a csomagolása.  Ideális az e- kereskedelem útján történő megrendelésnél is. – A 6′ x 4′ típus minden tartozéka egy csomagban található. – Az egyéb típusok 2 kisebb csomagban van. Opcionális tartozékok Egészítse ki az üvegházát az igényeinek megfelelően, és nevelje a növényeket még hatékonyabban, könnyebben és kényelmesebben! – Automatikus ablaknyitás. – Árnyékoló – Növény rögzítők – Virágtartók – Polcok – Regálok – Futónövény rögzítők – Öntözőrendszer – Rögzítési rendszer

Műszaki adatok

Üvegház méretei (H x Sz x M)  (cm):365 x 185 x 208
Üvegház alapterülete  (m2):6,85
Oldalfal magassága  (cm):127
Ajtó mérete (M x Sz)  (cm):171 x 56,3
Vázszerkezet anyagaszélesített alumímium profilok
Vázszerkezet színeezüst
Lemezek anyaga (oldalfal)4 mm-es kamrás polikarbonát 100% UV védelemmel
Lemezek anyaga (tető)4 mm-es kamrás polikarbonát 100% UV védelemmel
Alapzatcsomagolás része
Szellőző ablak2 nagy
Méretek/súly
Vázszerkezet + alapzat (H x Sz x M)243 x 31 x 10 cm, 38 kg
Panelek (H x Sz x M)120 x 62 x 13,5 cm, 21,5 kg

Súly és méretek

Súly (kg):59.50
Méretek:
   Magasság (m):3650.00
   Hosszúság (h):1850.00
   Szélesség (sz):2080.00

Palram márkájú üvegházak, kerti házak, kocsibeállók, télikertek és kerti pavilonok: 10 év gyártói garancia !

A Palram Industries Ltd. egy 50 éves múltra visszatekintő vezető világcég, mely a legmagasabb minőségű polikarbonát, PVC, akril és termo műanyag gyártására specializálódott.

Termékeik megtalálhatók a világ legkülönlegesebb épületeiben, de felhasználási körük kiterjed az egészségügy, illetve mezőgazdaság, a  hadiipar és más területekre is.

Leányvállata, a Palram Applications Ltd. ezt a know-how-t és csúcsminőséget használja ki hogy , a széles felhasználó rétegeknek szánt, kellemesen és  felhasználóbarát termékei fejlesztéséhez.

A polikarbonát üvegházakon kívül további még termékeik is piacvezető csúcsminőséget képviselnek kategóriájukban, úgymint a hihetetlenül időtálló kerti házak, illetve  pergolák, kocsibeállók, vagy a leghatásosabb szoláris medencemelegítők.

Ingyenes kiszállítás!

Összeszerelésben ,és  telepítésben segítséget nyújtunk , rendeléskor kérjük feltüntetni vagy hívja ügyfél szolgálatunkat ..

Cikkszám: 701781 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “PALRAM MULTILINE 6X12 POLIKARBONÁT ÜVEGHÁZ”

Még nincsenek vélemények.