PALRAM SKYLIGHT 4X6 ANTRACIT – KERTI HÁZAK


165,999 Ft

Leírás

PALRAM SKYLIGHT 4X6 ANTRACIT – KERTI HÁZAK   gyakorlatilag törhetetlen, UV védelemmel ellátott polikarbonát falai vannak. A hagyományos PE polietilén műanyag házakkal ellentétben nem törékenyek, és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, a hónak és a jégesőnek is. A fém házakkal ellentétben pedig a falai soha nem rozsdásodnak, nem deformálódnak vagy károsodnak. – A polikarbonát panelek rögzítése az alumínium profilokban egyedi és egyszerű. – Rozsdamentes a konstrukciója, ami erős alumínium profilokból áll. – Egyedi, fényáteresztő polikarbonát tetőszerkezet biztosítja a belső megvilágítást.

Karbantartásmentes és könnyen mosható PALRAM SKYLIGHT 4X6 ANTRACIT – KERTI HÁZAK   gyakorlatilag törhetetlen, UV védelemmel ellátott polikarbonát falai vannak. A hagyományos PE polietilén műanyag  . Nincs gond a festéssel, a penésszel vagy a rozsdával sem. – A zárható és könnyen nyitható ajtó alumínium keretben van. A padlója rögzíthető, csúszásmentes. – Minden típus választható barna vagy ezüstös-szürke színben. Könnyű kezelhetőség – Könnyű, egységes csomagolásba szállítják. – Ideális az e- kereskedelem útján történő megrendelés esetében is.  Minimális tárolási helyet igényel szétszerelt állapotban. – 2 személy az áttekinthető útmutató segítségével egyszerűen összeszerelheti.  A kész ház könnyen áthelyezhető más helyre. Nagyon hosszú élettartam és tartósság . Gyakorlatilag törhetetlen polikarbonát panelekből áll. – Robusztus alumínium a szerkezete, amely soha nem rozsdásodik. – Kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak. – 100 % UV védelemmel ellátott polikarbonát panelekből áll. – Karbantartásmentes. – Rögzíthető a talajhoz

Műszaki adatok

Tároló méretei (H x Sz x M)  (cm):177,5 x 122,5 x 203,5
Ház pavilon belső méretei (cm):174 x 109 x 196
Tárolási kapacitás  (m3):3,4
Ajtó mérete (M x Sz)  (cm):171 x 66
Oldalfal magassága  (cm):173
Vázszerkezet anyagarobusztus alumínium profilok / rozsdásodás-mentes
Vázszerkezet színeezüst
Falak színeantracit
Tető színesötétszürke
Lemezek anyaga (oldalfal)polikarbonát 100% UV védelemmel
Lemezek anyaga (tető)polikarbonát 100% UV védelemmel
Padlózatcsúszásmentes, csomagolás része
Szellőző ablak2
Ajtó zárigen, zárható

Súly és méretek

Súly (kg):33.50
Méretek:
   Magasság (m):1770.00
   Hosszúság (h):1210.00
   Szélesség (sz):2035.00

Palram márkájú üvegházak, kerti házak, kocsibeállók, télikertek és kerti pavilonok: 10 év gyártói garancia !

A Palram Industries Ltd. egy 50 éves múltra visszatekintő vezető világcég, mely a legmagasabb minőségű polikarbonát, PVC, akril és termo műanyag gyártására specializálódott.

Termékeik megtalálhatók a világ legkülönlegesebb épületeiben, de felhasználási körük kiterjed az egészségügy, illetve mezőgazdaság, a  hadiipar és más területekre is.

Leányvállalata, a Palram Applications Ltd. ezt a know-how-t és csúcsminőséget használja ki hogy , a széles felhasználó rétegeknek szánt, kellemesen és  felhasználóbarát termékei fejlesztéséhez.

A polikarbonát üvegházakon kívül további még termékeik is piacvezető csúcsminőséget képviselnek kategóriájukban, úgymint a hihetetlenül időtálló kerti házak, illetve  pergolák, kocsibeállók, vagy a leghatásosabb szoláris medencemelegítők.

Ingyenes kiszállítás!

Összeszerelésben ,és  telepítésben segítséget nyújtunk , rendeléskor kérjük feltüntetni vagy hívja ügyfél szolgálatunkat ..

Cikkszám: 705806 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “PALRAM SKYLIGHT 4X6 ANTRACIT – KERTI HÁZAK”

Még nincsenek vélemények.