Palram Skylight 6×10 antracit -kerti tároló

Készlet

Engedélyezett utánrendelésre


365,900 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Palram Skylight 6×10 antracit

Palram Skylight 6×10 antracit  gyakorlatilag törhetetlen, UV védelemmel ellátott polikarbonát falai vannak. A hagyományos PE polietilén műanyag házakkal ellentétben nem törékenyek, és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, a hónak és a jégesőnek is. A fém házakkal ellentétben pedig a falai soha nem rozsdásodnak, nem deformálódnak vagy károsodnak. – A polikarbonát panelek rögzítése az alumínium profilokban egyedi és egyszerű. – Rozsdamentes a konstrukciója, ami erős alumínium profilokból áll. – Egyedi, fényáteresztő polikarbonát tetőszerkezet biztosítja a belső megvilágítást.

Karbantartásmentes és könnyen mosható. Nincs gond a festéssel, a penésszel vagy a rozsdával sem.  A zárható és könnyen nyitható ajtó alumínium keretben van.  A padlója rögzíthető, csúszásmentes. – Minden típus választható barna vagy ezüstös-szürke színben. Könnyű kezelhetőség . Könnyű, egységes csomagolásba szállítják. Ideális az e- kereskedelem útján történő megrendelés esetében is. Minimális tárolási helyet igényel szétszerelt állapotban. – 2 személy az áttekinthető útmutató segítségével egyszerűen összeszerelheti. – A kész ház könnyen áthelyezhető más helyre. Nagyon hosszú élettartam és tartósság

Gyakorlatilag törhetetlen polikarbonát panelekből áll.  Robusztus alumínium a szerkezete, amely soha nem rozsdásodik.  Kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak. – 100 % UV védelemmel ellátott polikarbonát panelekből áll. – Karbantartásmentes.  Rögzíthető a talajhoz.

Tároló méretei (H x Sz x M)  (cm):305,5 x 185,3 x 217
Ház pavilon mérete  (cm):297,5 x 170,5 x 208
Tárolási kapacitás  (m3):10,6
Ajtó mérete (M x Sz)  (cm):171 x 127,5
Oldalfal magassága  (cm):173
Vázszerkezet anyagarobusztus alumínium profilok / rozsdásodás-mentes
Vázszerkezet színeezüst
Falak színeantracit
Tető színesötétszürke
Lemezek anyaga (oldalfal)polikarbonát 100% UV védelemmel
Lemezek anyaga (tető)polikarbonát 100% UV védelemmel
Padlózatcsúszásmentes, csomagolás része
Szellőző ablak2
Ajtó zárigen, zárható

Súly és méretek

Súly (kg):64.50
Méretek:
   Magasság (m):3055.00
   Hosszúság (h):1853.00
   Szélesség (sz):2170.00

Palram márkájú üvegházak, kerti házak, kocsibeállók, télikertek és kerti pavilonok: 10 év gyártói garancia !

A Palram Industries Ltd. egy 50 éves múltra visszatekintő vezető világcég, mely a legmagasabb minőségű polikarbonát, PVC, akril és termo műanyag gyártására specializálódott.

Termékeik megtalálhatók a világ legkülönlegesebb épületeiben, de felhasználási körük kiterjed az egészségügy, illetve mezőgazdaság, a  hadiipar és más területekre is.

Leányvállata, a Palram Applications Ltd. ezt a know-how-t és csúcsminőséget használja ki hogy , a széles felhasználó rétegeknek szánt, kellemesen és  felhasználóbarát termékei fejlesztéséhez.

A polikarbonát üvegházakon kívül további még termékeik is piacvezető csúcsminőséget képviselnek kategóriájukban, úgymint a hihetetlenül időtálló kerti házak, illetve  pergolák, kocsibeállók, vagy a leghatásosabb szoláris medencemelegítők.

Ingyenes kiszállítás!

Összeszerelésben ,és  telepítésben segítséget nyújtunk , rendeléskor kérjük feltüntetni vagy hívja ügyfél szolgálatunkat ..

 

Cikkszám: 705802 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “Palram Skylight 6×10 antracit -kerti tároló”

Még nincsenek vélemények.