PALRAM SKYLIGHT 8X4 BARNA – BŐVÍTŐ ELEM


129,990 Ft

Leírás

PALRAM SKYLIGHT 8X4 BARNA – BŐVÍTŐ ELEM

Gyakorlatilag törhetetlen, UV védelemmel ellátott polikarbonát falai vannak. A hagyományos PE polietilén műanyag házakkal ellentétben nem törékenyek, és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, a hónak és a jégesőnek is. A fém házakkal ellentétben pedig a falai soha nem rozsdásodnak, nem deformálódnak vagy károsodnak. – A polikarbonát panelek rögzítése az alumínium profilokban egyedi és egyszerű. – Rozsdamentes a konstrukciója, ami erős alumínium profilokból áll. – Egyedi, fényáteresztő polikarbonát tetőszerkezet biztosítja a belső megvilágítást. – Karbantartásmentes és könnyen mosható. Nincs gond a festéssel, a penésszel vagy a rozsdával sem. – A zárható és könnyen nyitható ajtó alumínium keretben van. – A padlója rögzíthető, csúszásmentes. – Minden típus választható barna vagy ezüstös-szürke színben.

Könnyű kezelhetőség – Könnyű, egységes csomagolásba szállítják. – Ideális az e- kereskedelem útján történő megrendelés esetében is. – Minimális tárolási helyet igényel szétszerelt állapotban. – 2 személy az áttekinthető útmutató segítségével egyszerűen összeszerelheti. – A kész ház könnyen áthelyezhető más helyre. Nagyon hosszú élettartam és tartósság – Gyakorlatilag törhetetlen polikarbonát panelekből áll. – Robusztus alumínium a szerkezete, amely soha nem rozsdásodik. – Kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak. – 100 % UV védelemmel ellátott polikarbonát panelekből áll. – Karbantartásmentes. – Rögzíthető a talajhoz

Műszaki adatok

Tároló méretei (H x Sz x M)  (cm):149,5 x 228 x 234
A ház pavilon belső méretei   (cm):144 x 223 x 228
Tárolási kapacitás  (m3):6,8
Ajtó mérete (M x Sz)  (cm):
Oldalfal magassága  (cm):179
Vázszerkezet anyagarobusztus alumínium profilok / rozsdásodás-mentes
Vázszerkezet színeezüst
Falak színebarna
Tető színesötétszürke
Lemezek anyaga (oldalfal)polikarbonát 100% UV védelemmel
Lemezek anyaga (tető)polykarbonát se 100% UV Napfény áteresztő védelem  (10%)
Padlózatnem
Szellőző ablak
Ajtó zár
hó állóság75 kg/m2

Súly és méretek

Súly (kg):23.70
Méretek:
   Magasság (m):2280.00
   Hosszúság (h):1495.00
   Szélesség (sz):2340.00

 

Palram márkájú üvegházak, kerti házak, kocsibeállók, télikertek és kerti pavilonok: 10 év gyártói garancia !

Ingyenes kiszállítás! Összeszerelésben ,és  telepítésben segítséget nyújtunk , rendeléskor kérjük feltüntetni vagy hívja ügyfél szolgálatunkat.

Cikkszám: 703762 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “PALRAM SKYLIGHT 8X4 BARNA – BŐVÍTŐ ELEM”

Még nincsenek vélemények.