SZÜRKE KERTI HÁZAK PALRAM SKYLIGHT 8X8


345,000 Ft

leírás

SZÜRKE KERTI HÁZAK   gyakorlatilag törhetetlen, UV védelemmel ellátott polikarbonát falai vannak. A hagyományos PE polietilén műanyag házakkal ellentétben nem törékenyek, és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, a hónak és a jégesőnek is. A fém házakkal ellentétben pedig a falai soha nem rozsdásodnak, nem deformálódnak vagy károsodnak. – A polikarbonát panelek rögzítése az alumínium profilokban egyedi és egyszerű. – Rozsdamentes a konstrukciója, ami erős alumínium profilokból áll.  Egyedi, fényáteresztő polikarbonát tetőszerkezet biztosítja a belső megvilágítást.  Karbantartásmentes és könnyen mosható. Nincs gond a festéssel, a penésszel vagy a rozsdával sem.

A zárható és könnyen nyitható ajtó alumínium keretben van.  Minden típus választható barna vagy ezüstös-szürke színben. Könnyű kezelhetőség  Könnyű, egységes csomagolásba szállítják.  Ideális az e- kereskedelem útján történő megrendelés esetében is.  Minimális tárolási helyet igényel szétszerelt állapotban. – 2 személy az áttekinthető útmutató segítségével egyszerűen összeszerelheti.  A kész ház könnyen áthelyezhető más helyre. Nagyon hosszú élettartam és tartósság  Gyakorlatilag törhetetlen polikarbonát panelekből áll.  Robusztus alumínium a szerkezete, amely soha nem rozsdásodik.  Kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak. – 100 % UV védelemmel ellátott polikarbonát panelekből áll.  Karbantartásmentes.  Rögzíthető a talajhoz.

Műszaki adatok

Tároló méretei (H x Sz x M)  (cm):230 x 228 x 234
A ház / pavilon belső méretei   (cm):223 x 223 x 228
Tárolási kapacitás  (m3):10,1
Ajtó mérete (M x Sz)  (cm):177 x 128
Oldalfal magassága  (cm):179
Vázszerkezet anyagarobusztus allumínium profilok / rozsdásodás-mentes
Vázszerkezet színeezüst
Falak színeszürke
Tető színesötétszürke
Lemezek anyaga (oldalfal)polikarbonát 100% UV védelemmel
Lemezek anyaga (tető)polykarbonát se 100% UV napfényt sugárzó védelem  (10%)
Padlózatne
Szellőző ablak2
Ajtó zárigen, zárható
hóállóság75 kg/m2
Méretek/súly
Vázszerkezet + alapzat (H x Sz x M)183,5 x 42 x 11 cm
Panelek (H x Sz x M)184 x 80,2 x 14 cm

Súly és méretek

Súly (kg):57.60
Méretek:
   Magasság (m):2300.00
   Hosszúság (h):2280.00
   Szélesség (sz):2340.00

Palram márkájú üvegházak, kerti házak, kocsibeállók, télikertek és kerti pavilonok: 10 év gyártói garancia !

A Palram Industries Ltd. egy 50 éves múltra visszatekintő vezető világcég, mely a legmagasabb minőségű polikarbonát, PVC, akril és termo műanyag gyártására specializálódott.

Termékeik megtalálhatók a világ legkülönlegesebb épületeiben, de felhasználási körük kiterjed az egészségügy, illetve mezőgazdaság, a hadiipar és más területekre is.

Leányvállata, a Palram Applications Ltd. ezt a know-how-t és csúcsminőséget használja ki hogy , a széles felhasználó rétegeknek szánt, kellemesen és felhasználóbarát termékei fejlesztéséhez.

A polikarbonát üvegházakon kívül további még termékeik is piacvezető csúcsminőséget képviselnek kategóriájukban, úgymint a hihetetlenül időtálló kerti házak, illetve pergolák, kocsibeállók, vagy a leghatásosabb szoláris medencemelegítők.

Ingyenes kiszállítás!
Összeszerelésben ,és telepítésben segítséget nyújtunk , rendeléskor kérjük feltüntetni vagy hívja ügyfél szolgálatunkat ..

 

Cikkszám: 702625 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “SZÜRKE KERTI HÁZAK PALRAM SKYLIGHT 8X8”

Még nincsenek vélemények.