RIWALL RES 3044 – RIWALL ELEKTROMOS ÁGAPRÍTÓ 3000W, HENGERES


78,990 Ft

Leírás

RIWALL RES 3044 – RIWALL ELEKTROMOS ÁGAPRÍTÓ 3000W, HENGERES

Praktikus segítőtárs a kerti zöld hulladék aprításához • a felaprított zöld hulladék hasznosítható komposztként, mulcsozó anyagként, vagy tüzelőként • az ágaprító tartozéka a méretes gyűjtőzsák, amelybe az apríték gyűjthető • a gyűjtőzsák felfogatásához a gép praktikus tartóhorgokkal van ellátva • a fémházban elhelyezett aprítóegység nagyon alacsony zajterhelésű, alacsony fordulatú aprítóhengerrel van ellátva.

A fogazott aprítóhengernek köszönhetően a gép maga behúzza az ágakat, ami nagyban növeli a munkakomfortot • a aprítóhenger és a támaszték közötti feszülés állítható a gép oldalán • erős, 3000 W-os motor, túlerőltetés elleni minőségi elektromos védelemmel, motorfékkel és LED kijelzővel védelemmel • az aprítóhenger blokkolódása esetén a gép automatikusan leáll • hátrameneti lehetőség a beragadt ágak eltávolításához • a könnyű mozgathatóság elősegítésére szolgálnak a méretes markolat és kerekek

Műszaki adatok

Teljesítmény  (W):3000
Aprítási teljesítmény  (cm):4,4
Motor230 V, 50 Hz
Fordulatszám  (ot/min):60

Súly és méretek

Súly (kg):17.46

A Riwall márka létrehozásának legfontosabb mozgatója a következő elképzelés volt: minőségi komponensekkel felszerelt robusztus gépek kifejlesztése attraktív külsőbe csomagolva és nagyon kellemes áron kínálva. Minden új Riwall modell nagy odafigyeléssel tesztelt és többségük a közép-európai viszonyoknak megfelelő környezetben is átesett tesztelésen. Minden, a tesztelésből származó információ azonnal átültetésre kerül a gyártási folyamatokba. Ezért működnek a Riwall gépek olyan jól. Amennyiben mégis valami elromlana, az felhasználó mindig bizalommal fordulhat kereskedőjéhez, aki a probléma legoptimálisabb megoldását fogja javasolni számára. Amennyiben tehát jó teljesítményű, strapabíró, megfelelő szerviz háttérrel rendelkező gépet keres, amelynek még e mellett az ára is kedvező, akkor a Riwall megfelelő választás lehet az Ön számára.

 

Garancia : 2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

 

Cikkszám: ES24A1902092B Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “RIWALL RES 3044 – RIWALL ELEKTROMOS ÁGAPRÍTÓ 3000W, HENGERES”

Még nincsenek vélemények.