Riwall RPST 5667 BENZINMOTOROS KÉTFOKOZATÚ


257,990 Ft

Leírás

Riwall RPST 5667 BENZINMOTOROS KÉTFOKOZATÚ HÓMARÓ 6,5 LE    ideális hómaró a közép-európai környezethez  kipróbált robusztus szerkezet  nagyon halk csiga  nagyon kompakt kialakítás, 1 résszel rövidebb, mint a teljesítményben azonos hómarók, kisebb tárolási helyigény  a kisebb méretek nem jelentenek alacsonyabb teljesítményt. A hómaró nagy és erős, 196 cm3-s motorral van ellátva, így nem állatja meg a nagyobb hó mennyiség sem.  A motor minőségi komponensekkel és anyagokkal szerelt, amelyen probléma mentes téli indítást és hosszú élettartamot biztosítanak kemény téli viszonyok között is .

Riwall RPST 5667 BENZINMOTOROS   erős motor, nagy munkamagasság, fogazott marócsiga, nagy teljesítményű kidobó ventilátor és széles műanyag kidobó kürt jó teljesítményt garantálnak fagyott vagy nedves hóban is  az extrém erős önjáró funkció képes utat vágni nagy hómennyiségben is  az állítható munkamagasság megkönnyíti a mozgást az egyenletlen terepen is és meggátolja a gép vagy a tisztított terület (járda, gyep, térkő stb.) sérüléseit  a kidobó kürt anyaga (polimer) jelentősen csökkenti a hó rátapadását és ráfagyását annak falaira kompakt alakjának köszönhetően a kürtő állító fül kényelmes távolságban van, így biztosítva a hó kidobás leggyorsabb és legkényelmesebb kezelését  a vezérlő eszközök és indítózsinór kesztyűben is könnyen kezelhetők  évtizedes észak-amerikai extrém használati tapasztalattal tervezve és gyártva.

A Riwall márka létrehozásának legfontosabb mozgatója a következő elképzelés volt: minőségi komponensekkel felszerelt robusztus gépek kifejlesztése attraktív külsőbe csomagolva és nagyon kellemes áron kínálva. Minden új Riwall modell nagy odafigyeléssel tesztelt és többségük a közép-európai viszonyoknak megfelelő környzetben is átesett tesztelésen. Minden, a teszetelésből származó információ azonnal átültetésre kerül a gyártási folyamatokba. Ezért működnek a Riwall gépek olyan jól. Amennyiben mégis valami elromlana, az felhasználó mindig bizalommal fordulhat kereskedőjéhez, aki a probléma legoptimálisabb megoldását fogja javasolni számára. Amennyiben tehát jó teljesítményű, strapabíró, megfelelő szerviz háttérrel rendelkező gépet keres, amelynek még e mellett az ára is kedvező, akkor a Riwall megfelelő választás lehet az Ön számára.

Jellemzők:

Munkaszélesség (hómaró) (cm): 56
Motor WS 196 SnowMax OHV, 4 ütemű, téli beállítás
Max. teljesítmény (kW / HP):
Teljesítmény (kW/HP): 3,8 / 5,2
Hengerűrtartalom (ccm): 196
Üzemanyagtartály (l): 2.6
Hengerek száma 1
Olajtartály (l): 0.6
Kürtő állítása a kezelőülésből
Indítás kézi, indítóvezeték
Sebességfokozatok előre/hátra 4/2
Állítható munkamagasság igen, a sínek használatával
Marási magasság (cm): 50
Önjáró Igen
Kürtő anyaga ellenálló műanyag, megakadályozza a hó tapadását a falakhoz
Kürtő elfordíthatósága (°): 180
Abroncs/mintázat 13 “, téli mintázat Snow Claw,
Fényszóró Nem
Markolat teljesen összecsukható
Sebesség állítás a kezelő helyéről, a panelen
Hókidobás (m): cca 0-10
Fogantyúk ergonomikus, csúszásmentes

2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

Ingyenes kiszállítás !

Cikkszám: PS31A1801082B Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “Riwall RPST 5667 BENZINMOTOROS KÉTFOKOZATÚ”

Még nincsenek vélemények.