RIWALL RRM 1000 AKKUMULÁTOROS ROBOTFŰNYÍRÓ

Készlet

Engedélyezett utánrendelésre


257,990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás :

RIWALL RRM 1000 – AKKUMULÁTOROS ROBOTFŰNYÍRÓ 1000 M2  minőség, a teljesítmény és az ár arányában nincs konkurenciája. A csomag tartalmaz mindent, amire szüksége lesz a fűnyíró üzembe helyezéséhez. Modern a vágási algoritmusa, amely elkerüli a gyep egyoldalú terhelését, mivel a füvet mindig különböző szögből vágja. Az eredmény egy tökéletesen levágott pázsit .Zseniálisan egyszerű a működtetése: a töltőállomás beüzemelése és a határoló kábel elhelyezése után csak a munkaterület hozzávetőleges nagyságát kell kiválasztani (300 m², 600 m² vagy 1000 m²), és megnyomni a start gombot.

Bízzon mindent a fűnyíróra. Amennyiben a gépet személyesen szeretné irányítani, egy gomb megnyomásával jelezhet a fűnyírónak, hogy térjen vissza a töltőállomásra vagy ellenkezőleg, kezdje el vágni a füvet. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne. A gép kezelésével mindenki megbirkózik. Soha nem fogja zavarni a szomszédjait. A hagyományos, szénkefével működő, motoros fűnyírók viszonylag zajosak. A Riwall robotfűnyíró a legmodernebb, szénkefe nélküli PowerMax motorral van felszerelve. A motor így nemcsak nagyon csendes (a fűnyíró maximális zajszintje mindössze 65 dB), de nagyobb hatékonysággal is rendelkezik, gyakorlatilag karbantartásmentes. Automatikus a töltési funkció.

A RIWALL RRM 1000

– AKKUMULÁTOROS ROBOTFŰNYÍRÓ 1000 M2 fűnyíró tudja, mikor kell visszatérnie a töltőállomásra újratöltésre. Az állomás ütközés gátló rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza a gép blokkolását az állomáson. Esőérzékelővel ellátott. A fűnyíró tudja, hogyha elered az eső, akkor önállóan meg kell keresnie a töltőállomását és be kell állnia oda. Megvárja, amíg kiszárad a pázsit és csak ezt követően kezd el újra dolgozni. Ha a fűnyíró akadályba ütközik, akkor a gép burkolata elnyeli a legtöbb ütést, és az intelligens szoftver segítségével gyorsan megtalálja az utat az akadály kikerüléséhez. Manuális leállító rendszerű. Szükség esetén a fűnyírót azonnal leállíthatja a gép tetején lévő nagy piros gomb megnyomásával.
A nem kívánt indítás megelőzéséhez a fűnyíró biztonsági kulccsal van felszerelve, amelynek a kivétele után a fűnyíró nem indítható el. Nagyfokú a biztonsága. Ha a fűnyíró felemelkedik a földről vagy fölborul, akkor automatikusan kikapcsol a gép. A vágási magasság egyszerűen beállítható. A fűnyíró tetején lévő fedél alatt található a nagy, kör alakú magasság állító gomb, amelynek a segítségével beállítható 25 mm és 65 mm közötti vágási magasság. Magas a lejtési foka: 30 °-ig. A gép egy nagyon erős motorral és akkumulátorral van felszerelve, amely messze túlmutat az ebben az árkategóriában szokásos paramétereken, és egyben speciális mintázatú kerekekkel is rendelkezik. Mindez lehetővé teszi a fűnyíró számára, hogy problémamentesen közlekedjen a nagyon tagolt, meredek terepen is.
Könnyű az akkumulátor cseréje. Az akkumulátor minőségi cellákból áll, és a legújabb fejlesztésű elektronikával van felszerelve, amely figyeli az egyes cellák pontos töltését, megakadályozva így a túlmelegedést. Az akkumulátort többéves, gondtalan működésre tervezték. Szükség esetén azonban könnyen kicserélhető. LED-es töltöttségi szint kijelzője van. A nagy LED-es kijelzőnek köszönhetően látható a fűnyíró pillanatnyi üzemmódja, például az, hogy megfelelően töltődik stb. IPX4 vízállósági osztály. A fűnyíró tökéletesen vízálló, így a töltőállomást nem szükséges semmilyen tető alatt tárolni. • Kétoldalt élezettek a vágókések, ennek köszönhetően egy kést akár négyszer is megfordíthat. Ez 4-szer hosszabb élettartamot biztosít egy vágókéskészlet esetében. A csomagolás része további 3 db ingyenes vágókéskészlet. Mulcsozó rendszer. A fűnyíró a rendszeresen levágott füvet egyenletesen eloszlatja a talajon, ami kiváló bio-műtrágyaként szolgál a gyep számára, ezáltal nincs gondja a levágott fű elhelyezésével.

Jellemzők:

 • Műszaki adatok:
 • Max. nyírási terület: 1000 m²
 • Ajánlott nyírási terület: 800 m²-ig
 • Motor: PowerMax, szénkefe nélküli, extra halk
 • Akkumulátor: 28 V/4 Ah, Li-Ion
 • Meghajtás: fém
 • Töltési idő: 120 perc
 • Nyírási idő: 90 perc
 • Vágórendszer: 3 forgókés
 • Kések fordulatszáma: 2900 ford./perc
 • Munkaszélesség: 24 cm
 • Vágási magasság:25 – 65 mm
 • Vágási kapacitás: 120 m²/óra
 • Sebesség: 0,5 m/s
 • Max. emelkedés: 30°
 • Zajszint: 65 dB (A)
 • Emelés és borulásérzékelő: igen
 • Súly: kb. 15,5 kg
 • EAN: 8595123404665
Súly: 8,5kg

Riwall RRM 1000 akkumulátoros robotfűnyíró
Töltőállomás
Töltő, extra hosszú kábellel
Csavarok és kiegészítő eszközök a töltőállomás rögzítéséhez
2 x vonalzó a határoló kábel egyszerű elhelyezésének kiméréséhez
150 m határoló kábel
150 db műanyag cölöp a határoló kábel rögzítéséhez
3 db pót vágókéskészlet, rögzítő csavarokkal
3 x biztonsági kulcs
Átfogó használati utasítás

A Riwall:

Minőségi komponensekkel felszerelt robusztus gépek, attraktív külsőbe csomagolva és nagyon kellemes áron kínálva.
A kiváló ár nem a kevésbé minőségi komponenseknek köszönhető (gyakori jelenség a hasonló árfekvésű gépeknél), hanem a gépek nagyon alacsony szervizelési igényének és az ebből fakadó alacsony garanciális szervizköltségeknek, a karcsú szervezeti felépítésnek, a gyártó és a végfelhasználó közti állomások minimalizálásának, a termékfejlesztés és gyártás előkészítésének logikus lebonyolításának. A gépeket ezután olyan, megbízható gyárak készítik, melyek más, nagyon neves márkák gépeit is gyártják. Ebből kifolyólag e gyárak nagy előnye a kimagaslóan magas szintű minőségbiztosítás.

Minden új Riwall modellt nagy odafigyeléssel tesztelnek. Minden, a tesztelésből származó információ azonnal átültetésre kerül a gyártási folyamatokba. Ezért működnek a Riwall gépek olyan jól. Amennyiben mégis valami elromlana, a felhasználó mindig bizalommal fordulhat kereskedőjéhez.
Amennyiben tehát jó teljesítményű, strapabíró, megfelelő szerviz háttérrel rendelkező gépet keresel, amelynek még az ára is kedvező, akkor a Riwall megfelelő választás lehet a számodra.

2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

Ingyenes kiszállítás !

Cikkszám: AM18B2101053B Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “RIWALL RRM 1000 AKKUMULÁTOROS ROBOTFŰNYÍRÓ”

Még nincsenek vélemények.