RIWALL RRM 650 APP – Akkumulátoros robotfűnyíró 600 m2


227,000 Ft

Leírás

RIWALL  RRM 650 APP – AKKUMULÁTOROS ROBOTFŰNYÍRÓ 600 M2, WIFI ÉS BLUETOOTH VEZÉRLÉSI LEHETŐSÉGGEL

 Minőség / teljesítmény / ár arányában nincs konkurenciája , igényes használóknak tervezett robotfűnyíró . A csomag tartalmaz mindent, amire szüksége lesz a fűnyíró üzembe helyezéséhez . Modern a vágási algoritmusa, amely elkerüli a gyep egyoldalú terhelését is , mivel a füvet mindig különböző szögből vágja. Az eredmény egy tökéletesen levágott pázsit lesz  . Egyszerű kezelhetőség , és könnyedén vezérelhető direkteben a készüléken található kijelző és nyomógombok segítségével.

Ugyanakkor a vezérlés és irányítás lehetséges mobil applikáción keresztül is, WiFi vagy Bluetooth kapcsolat révén. A megfelelő alkalmazás elérhető és letölthető mind Android, mind iOS rendszerekre is .  Az alkalmazás segítségével a fűnyírót távolról is elindíthatja vagy leállíthatja, beküldheti a dokkolóba, ellenőrizheti a töltöttségi állapotát, ill., hogy a készülék épp dolgozik vagy töltődik.

Továbbá :

Az alkalmazás segítségével programozható 4 vágási zóna %-os fontossági priorizálással, ezáltal minden napra. Egyedi vágási program hozható létre, vagy megadható, hogy eső után mennyi idővel kezdjen a fűnyíró dolgozni.  A szoftver bármikor könnyen frissíthető USB csatlakozáson keresztül . Soha nem fogja zavarni szomszédjait , a hagyományos szénkefés motorok általában hangosak.

 Riwall RRM 650 APP

Azonban szénkefe nélküli technológiával készült PowerMax motorral van felszerelve. Ezáltal nem csak csendes (max. kb. 62 dB), hanem magasabb teljesítményt is biztosít, miközben semmilyen karbantartást nem igényel.  Automatikus akku utántöltés. A készülék érzékeli, hogy mikor kell töltésre visszamennie a dokkolóba. A dokkoló állomás antikolíziós rendszerrel van ellátva, ami megakadályozza a fűnyíró beragadását vagy blokkolódását.

Eső szenzor.

A készülék érzékeli az esőt és ilyenkor automatikusan visszamegy a dokkolóba, ahol, a beállított értékek szerint, kivárja míg eláll vagy felszárad a gyep, majd újrakezdi/folytatja a munkát.  Esetleges ütközés esetén a rugalmas keret elnyeli az ütések nagy részét, miközben az intelligens szoftver gyorsan megtalálja az akadály kikerülésének módját.  A vágótálca kialakítása másolja a felület egyenletlenségeit ezáltal is védve azt a sérülésektől . Szélvágási rendszer  Manuális STOP rendszer. Szükség esetén a fűnyíró azonnal leállítható a gép tetején található nagy piros gomb megnyomásával.

A nem kívánatos használat vagy eltulajdonítás elkerülése érdekében beállítható biztonsági kóddal van ellátva. Annak ismerete hiányában a fűnyíró használhatatlan.  Magas biztonság. Túlságos megdőlés vagy borulás esetén a készülék automatikusan kikapcsol.  Egyszerű vágási magasság állítás. A gép tetején egy nagy kör alakú gomb segítségével, 20 – 60 mm közötti tartományban állítható a kívánt vágási magasság.-.  A robotfűnyíró, magas, akár 20° dőlésszögig használható. Az erős motornak és akkumulátornak, illetve a speciális kerékmintázatnak köszönhetően probléma nélkül használható az akár egyenletlen területeken is.

Könnyű akkumulátor csere.

Az akkumulátor minőségi cellákból áll és a legújabb generációs elektronikával van ellátva, ami precízen ellenőrzi minden cella töltöttségét, illetve meggátolja az akku túlmelegedését. Ezáltal hosszútávú problémamentes használatot biztosít. Ugyanakkor, szükség esetén, bármikor, könnyedén cserélhető.  Állapot indikátor. A készülék kijelzőjén vagy a dokkolón is ellenőrizhető, épp milyen módban van a gép.  IPX5 osztályú víz szigetelés.

A készülék tökéletesen vízálló, ezáltal a dokkoló állomás nem kell hogy fedél alatt legyen. Ugyanakkor ez mégis ajánlott, hogy védje a fűnyírót az esetleges jégesőtől, vagy túl nagy napsugárzástól. A dokkoló tető külön vásárolható tartozék, amely egyszerűen ráerősíthető a dokkoló állomásra.

Kétoldalas kések. Ennek a megoldásnak köszönhetően egy kés, megfordítva, kétszer használható. Ez azt jelenti, hogy egy kés készlet kétszer annyi ideig kitart.

A gép alaptartozéka :

3 tartalék kész készlet  mulcsozás. A robotfűnyíró rendszeres időintervallumokban vágja le a fűszálak végét, ami kiváló bio tápanyagot jelent a gyep részére. Ugyanakkor nem okoz gondot, hogy mit kezdjen a levágott fűvel.  A Riwall igényes robotfűnyírójával végre gond és munka nélkül élvezheti kertjét!

Csomag tartalma:

Riwall RRM 650 APP robotfűnyíró egység akkumulátorral Töltő állomás / dokkoló egység Akku töltő hosszú kábellel A dokkoló egység rögzítéséhez szükséges elemek 130 m határoló vezeték 180 műanyag cölöp a határoló vezeték rögzítéséhez 3 db vágó késkészlet, rögzítő csavarokkal átfogó használati utasítás !

Műszaki adatok

ajánlott kaszálási terület  (m2):do 600
AkkumulátorSONY 20 V/2 Ah, Litium – ion
Munkaszélesség  (cm):18
Váltófém
MotorPowerMax, szén mentes extra halk
Vágásmagasság  (mm):20 – 60
Átlagos üzemidőcca 60 min
töltési idő   (min):120
Kaszáló rendszer3 forgó kések
Fordulatszám  (ot/min):2800
kaszálási kapacitás  (m2/h):40
Max. mászhatóság   (°):20
zajszint   (db):62
dőlés és borulás érzékelőIgen
esőérzékelőigen
sebesség   (m/s):0,35
Min. tranzit  profil0,8 m
vezérlés mobil alkalmazáson keresztüligen

 

Súly és méretek

Súly (kg):7.20
Méretek:
   Magasság (m):0.00
   Hosszúság (h):0.00
   Szélesség (sz):0.00

Ingyenes kiszállítás !!

Cikkszám: 3913001934 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “RIWALL RRM 650 APP – Akkumulátoros robotfűnyíró 600 m2”

Még nincsenek vélemények.