SABI 2+ – Rozsdamentes acélból készült bútorok összeszerelése (2x SAVOY alapszék, 1X TAVIO 70 asztal)


89,990 Ft

Leírás

SABI 2+ – Rozsdamentes acélból készült bútorok összeszerelése (2x SAVOY alapszék, 1X TAVIO 70 asztal)

Kellemes ülést biztosít két személy számára 2 Savoy Basic szék, kisebb Tavio asztallal, a német MWH kényelmes, habosított fém készletében. Élvezze a kellemes nyugalmat és kényelmet az erkélyen vagy a teraszon. Az MWH termékek tökéletes műszaki tervezésébe vetett bizalom tükröződik a meghosszabbított 3 éves garanciában is. A kerti készlet a következőkből áll: • 2x Savoy Basic szék • 1x asztal Tavio 70 Anyag: •

Éles napsugárzás, tartós eső, fagy vagy akár hó is ellenáll a kibővített fém kerti bútorok eredeti választékának. • A habosított fém egy új generációs anyag. Modern kialakítása és nagyon erős, kiváló minőségű kialakítása szinte karbantartás nélkül lehetővé teszi a használatát. Az anyag kiváló minőségének, az Elotherm® felületi lakk vastag rétegének (a szokásosnál háromszor vastagabb rétegnek) és a gondos feldolgozásnak köszönhetően ez a bútor ellenáll az igényes éghajlati hatásoknak, rozsda és mechanikai károsodás nélkül. • Gond nélkül élvezze a kertet.

Ingyenes kiszállítás !

Cikkszám: Sabi2 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “SABI 2+ – Rozsdamentes acélból készült bútorok összeszerelése (2x SAVOY alapszék, 1X TAVIO 70 asztal)”

Még nincsenek vélemények.