SCHEPPACH CS350-40LI – AKKUS LÁNCFŰRÉSZ

Készlet

Elfogyott


53,990 Ft

Elfogyott

Leírás

SCHEPPACH CS350-40LI – AKKUS LÁNCFŰRÉSZ

A Scheppach CS 350-40Li egy kimagasló teljesítményű, modern szénkefe nélküli motorral rendelkező, 40 v-os akkus láncfűrész. A motor jellegzetessége az egyszerűbb és könnyebb konstrukció, aminek következtében halkabb, 50%-kal hatásosabb, akár 70%-kal alacsonyabb vibrációszinttel rendelkezik, hosszabb az élettartama és – az elektronikus vezérlésnek köszönhetően – az üzemideje egy töltéssel. A gép hatásos rezgéscsillapítással, minőségi Oregon lánccal és láncvezetővel rendelkezik, ami tökéletes és gyors vágást tesz lehetővé. A láncfeszítéshez nincs szükség szerszámra.

Természetes az automatikus lánckenés, a hatásos láncfék, amely a másodperc töredéke alatt képes leállítani a láncot. A láncfűrész SMART CUT rendszerrel is rendelkezik, amely automatikusan szabályozza a forgónyomatékot, a rányomás erejének függvényében, így optimalizálva az adott pillanatban szükséges megfelelő erőt. Ez nagyban megnöveli az akku, és ezáltal a fűrész üzemidejét. Így probléma nélkül elvégezhető akár 120 vágás egy töltéssel (10×10 cm-es fában, 4 Ah-ás akkuval). A kábel hiányának köszönhetően az akkus technológia a kertgondozás legkényelmesebb módja.

Mind minden akkus gép esetében, ennél is nagy előnyt jelent az egyszerű indítás gombnyomással, káros anyag kibocsátás mentes, csendes üzemmód és az alacsony vibráció. Mindez további rezsianyag (olaj, szűrő, üzemanyag, gyújtógyertya stb.) szükséglet nélkül. A gép használható Scheppach 2,5/4 Ah-ás Li-Ion akkumulátoraival. A gép nem tartalmazza az akkut és a töltőt.

Műszaki adatok

Motoraku, 40 V, szénmentes
Láncvezető hossz  (mm):350
Láncsebesség  (m/s):11
Fordulatszám  (ot/min):5500
Olajtartály  (l):0.18
Akkumulátorlitium -ion  40 V
Automatikus lánckenésIgen
Láncfékano
VibrációcsökkentőIgen

Súly és méretek

Súly (kg):3.70
Méretek:
   Magasság (m):770.00
   Hosszúság (h):230.00
   Szélesség (sz):210.00

Garancia : 3 év

Ingyenes kiszállítás !

A Scheppach már 90 éve kínál kompromisszummentes, professzionális szerszámokat a műhelymunkákhoz. A hagyományos német precizitás, kifinomult részletkidolgozás, több mint 70 szabadalom és a kiváló szervizhálózat emelte csúcsra a márkát. Megjelentek a Scheppach igényes barkácsszerszámai is, melyek ötvözik az évtizedes mérnöki tapasztalatokat és, extra ráadásként,- az elérhetőséget mindenki számára.

Cikkszám: 5910303900 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “SCHEPPACH CS350-40LI – AKKUS LÁNCFŰRÉSZ”

Még nincsenek vélemények.