SCHEPPACH DECO-XL – ASZTALI DEKOPÍRFŰRÉSZ PEDÁLOS VEZÉRLÉSSEL


70,990 Ft

Leírás

SCHEPPACH DECO-XL – ASZTALI DEKOPÍRFŰRÉSZ PEDÁLOS VEZÉRLÉSSEL

A DECO-XL dekopírfűrész a pedálos vezérlésének köszönhetően nagyon könnyen kezelhető még a legbonyolultabb vágások esetén is. A gépen beállítható a kívánt fordulatszám és a pedál könnyű lenyomásával a gép bármikor könnyedén ki- vagy bekapcsolható. Így mindkét kéz a munkafolyamat egész ideje alatt szabad marad, ezáltal kimagasló precizitással végezhetők el a munkafolyamatok. A fűrész kiváló segítséget nyújt mind a modellezőknek és az átlagos barkácsolóknak is.

Nagyon pontos és bonyolult vágások elvégzésére alkalmas fában, műanyagban, fémben, plexi és más anyagokban. Alapja egy nagyon erős motor állítható fordulatszámmal. A nagyon masszív paralel kar, ill. a szinte rezgésmentes fűrészlap, a megfelelőén megválasztott fordulatszámmal, lehetővé teszi a tökéletesen pontos és tiszta vágásokat. A munkadarab tökéletes láthatóságát az átlátszó biztonsági burkolat, állítható és külön kapcsolható LED lámpa és a forgácselszívás biztosítja.

A munkaasztal 45°-ban elfordítható. További előnyei közé tartozik a gyors csatlakozóval gyorsan és könnyen elvégezhető fűrészlap csere, ill. az a lehetősége, hogy a gyors csatlakozós és sima végű fűrészlappal is használható a gép. A gép továbbá el van látva elszívó csonkkal és a munkaasztalhoz rögzítéshez szükséges csavar nyílásokkal is.

 

Műszaki adatok

Teljesítmény  (W):125
Motor230 V / 50 Hz
Fordulatszám  (kmit/min):550-1600
fűrészlap hossza   (mm):127
Állítható vágási szög  (°):0 – 45
Munkaasztal méretei  (mm):414 x 254
Max. vágószélesség  (mm):406
Max. vágómagasság  (mm):50
Forgácselszívó csonk  (mm):35

Súly és méretek

Súly (kg):11.20
Méretek:
   Magasság (m):300.00
   Hosszúság (h):320.00
   Szélesség (sz):330.00

A Scheppach már 90 éve kínál kompromisszummentes, professzionális szerszámokat a műhelymunkákhoz. A hagyományos német precizitás, kifinomult részletkidolgozás, több mint 70 szabadalom és a kiváló szervizhálózat emelte csúcsra a márkát. Megjelentek a Scheppach igényes barkácsszerszámai is, melyek ötvözik az évtizedes mérnöki tapasztalatokat és, extra ráadásként,- az elérhetőséget mindenki számára.

Garancia : 2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

Ingyenes kiszállítás !

Cikkszám: 5901407901 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “SCHEPPACH DECO-XL – ASZTALI DEKOPÍRFŰRÉSZ PEDÁLOS VEZÉRLÉSSEL”

Még nincsenek vélemények.