HERNYÓTALPAS SZÁLLÍTÓGÉP

Készlet

Engedélyezett utánrendelésre


1,289,990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Scheppach DP 5000 – hernyótalpas szállítógép hidraulikus billenéssel és 500 kg-os terheléssel

 Hernyótalpas szállítógép nagyon kényelmes szállítási lehetőséget biztosít . Akár 500 kg súlyú ömlesztett és szilárd anyagok áthelyezésére, még a nehezebben hozzáférhető helyeken is . Tökéletesen szállítható vele a föld, a homok, illetve  kavics, a kő, a térburkolat, és  tégla, de akár a fa és fű is . Széles körben is használják az építkezéseknél, vagy a bontási és felújítási munkáknál . Illetve  az alapozásoknál, a mezőgazdaságban, vagy kertészetekben, és  erdészetekben, stb.

Négyütemű motor háromsebességű váltóval

Előnye nemcsak hogy , nagyobb biztonság és mozgathatóság  még a nehezebb terepen is . Hanem az elvégzett munka nagyobb hatékonysága is, a hagyományos manuális szállítóeszközökhöz képest . További előnyei közé tartozik, hogy a széles hernyótalp jobban elosztja a terhelést . Így a gép lényegesen kisebb nyomot és mélyedéseket hagy maga után, mint a kerekekkel felszerelt szállítóeszköz . Ezt a tulajdonságot akkor tudja értékelni igazán, amikor új kertet alakít ki, illetve ha az anyagot a már parkosított területen szükséges átszállítani. 

Hernyótalpas szállítógép nagyon egyszerűen lehet kezelni. A vezetőkaron lévő kapcsolókkal nagyon  könnyen szabályozható a menetirány, a fék automatikusan aktiválódik a kuplungkar felengedésével. Továbbá a konténer hidraulikus emelését segítő kar és a sebességváltó is elérhető közelségben van a kezelő személy számára.

Hernyótalpas szállítógép

Meghajtását egy  nagyon közkedvelt Loncin motor biztosítja ami  6,5 LE teljesítményével,  az egyik  legnépszerűbb és legmegbízhatóbb motorok közé tartozik.  A Scheppach DP 5000 hernyótalpas szállítógép kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Széleskörű tartozékaival és 500 kg-os teherbírásával új fejezetet nyitott a kategóriájában.

Műszaki adatok

MotorLoncin OHV, 4-ütem, OHV
Hengerűrtartalom  (ccm):196
Max. teljesítmény  (kW/HP):4,1 / 5,5
Váltómechanikus
Sebességfokozatok3 előre / 1 hátra
Előremeneti sebesség  (km/h):max. 1,57 / 2,93 / 3,66
Hátrameneti sebesség  (km/h):1,14
Plató méret  (cm):95x68x46,5
Plató billentéshidraulikus
Max. terhelhetőség  (kg):500
Hernyótalp szélesség  (mm):180
Oldalsó kerékvédőIgen
Vázacél

Súly és méretek

Súly (kg):255.50
Méretek:
   Magasság (m):1600.00
   Hosszúság (h):715.00
   Szélesség (sz):1030.00

Garancia : 3 év

 

 

Cikkszám: 5908801903 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “HERNYÓTALPAS SZÁLLÍTÓGÉP”

Még nincsenek vélemények.