SCHEPPACH DP 60 – OSZLOPOS FÚRÓ LÉZERES KÖZPONTOSÍTÁSSAL ÉS LED MEGVILÁGÍTÁSSAL


97,990 Ft

Leírás

SCHEPPACH DP 60 – OSZLOPOS FÚRÓ LÉZERES KÖZPONTOSÍTÁSSAL ÉS LED MEGVILÁGÍTÁSSAL

A Scheppach DP 60 a minden otthoni barkácsműhelyben megfelelő oszlopos fúró modern és felhasználóbarát megtestesülése. A profi komponensek felhasználásának köszönhetően nagyon pontos és intuitíve vezérelhető. Az erős motornak, kétfokozatú meghajtásnak (1. fokozat, amikor nagy erőkifejtésre van szükség és 2. fokozat, amikor magas fordulatszámra van szükség), elektronikus fordulatszám szabályozásnak köszönhetően, mindig az ideális fúrási paraméterek állíthatók be.

A nagy digitális kijelző mutatja az aktuális fordulatszámot, ill. a fúrási mélységet. Így nagyon leegyszerűsödik a használata ismétlődő, azonos méretű fúrások esetén. A pontosságot továbbá segíti a pontos lézeres kereszt központosító, a munkaterület LED megvilágítása, a nagy, mindkét oldalra felszerelhető, puhított, csúszásgátlós forgatható markolat (jobb- és balkezeseknek is ideális) és a profi automatikus gyors befogós tokmány. A munkaasztal gyors befogóval (ami lehetővé teszi a kör alakú munkadarabokat is) van ellátva. Ugyanakkor használható a standard tartozék párhuzam vezetővel is. A gép természetesen megfelel a legújabb EU-s biztonsági előírásainak, pl. a gép homlokterében elhelyezett kapcsoló, átlátszó tokmányvédő stb. A gép stabil talapzaton van elhelyezve, a csavarokkal rögzíthető munkapadra, asztalra stb.

Műszaki adatok

Motor230V, 50Hz
Teljesítmény  (W):710
Fordulatszám  (ot/min):változó, 170–880 / 490-2600
Munkaasztal méretei  (mm):350 x 300 x 30
Tokmánygyors kioldás, 1,5 -13 mm
Löketmagasság  (mm):100
Tokmány-alaplemez max. távolság  (mm):280
Fúrás fa  (mm):40
Fúrás acél  (mm):13

Súly és méretek

Súly (kg):8.20
Méretek:
   Magasság (m):330.00
   Hosszúság (h):300.00
   Szélesség (sz):715.00

A Scheppach már 90 éve kínál kompromisszummentes, professzionális szerszámokat a műhelymunkákhoz. A hagyományos német precizitás, kifinomult részletkidolgozás, több mint 70 szabadalom és a kiváló szervizhálózat emelte csúcsra a márkát. Megjelentek a Scheppach igényes barkácsszerszámai is, melyek ötvözik az évtizedes mérnöki tapasztalatokat és, extra ráadásként,- az elérhetőséget mindenki számára.

Garancia :  2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

Cikkszám: 5906821901 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “SCHEPPACH DP 60 – OSZLOPOS FÚRÓ LÉZERES KÖZPONTOSÍTÁSSAL ÉS LED MEGVILÁGÍTÁSSAL”

Még nincsenek vélemények.