SCHEPPACH HC 08 – OLAJKENÉSŰ KOMPRESSZOR 8 L

Készlet

Elfogyott


49,590 Ft

Elfogyott

Leírás

SCHEPPACH HC 08 – OLAJKENÉSŰ KOMPRESSZOR 8 L

Scheppach HC 08 kompresszor egy kompakt és könnyen hordozható gép, amely kiválóan alkalmas a háztartásokban vagy azok számára, akik értékelni tudják a munkájuk során a gép könnyű súlyát és kezelhetőségét. A gép modern, hosszú élettartamú motorral rendelkezik, és minimális karbantartást igényel. Az olajkenésű szivattyú, a gyakori használat ellenére is, meghosszabbítja a gép élettartamát. Az olaj mennyiségének ellenőrzés egyszerűen elvégezhető az olajszint mutató segítségével.

A tartály a sűrített levegő tárolására szolgál, így a motor csak abban az esetben kapcsol be, amikor a levegőnyomás lecsökken a kívánt szint alá. A levegőtartálynak köszönhetően, összetettebb munkákat is végezhet a géppel. A kompresszorhoz hozzá lehet csatlakoztatni például tűzőgépet, szórópisztolyt (airbrush), fúvópisztolyt és egyéb pneumatikus szerszámokat is. Autógumik felfújását könnyen ellenőrizheti a beépített manométer segítségével. A kiegészítő markolat megkönnyíti a gép könnyű kezelhetőségét.

 

Műszaki adatok

Teljesítmény  (W):1100
Levegőtartály térfogata  (l):8
Max. nyomás  (bar):8
Szívóteljesítmény  (l/min):155
Fordulatszám  (ot/min):2850
Üzemi nyomásszabályozásIgen
Motor230 V, 50 Hz

Súly és méretek

Súly (kg):17.00
Méretek:
   Magasság (m):480.00
   Hosszúság (h):250.00
   Szélesség (sz):530.00

A Scheppach már 90 éve kínál kompromisszummentes, professzionális szerszámokat a műhelymunkákhoz. A hagyományos német precizitás, kifinomult részletkidolgozás, több mint 70 szabadalom és a kiváló szervizhálózat emelte csúcsra a márkát. Megjelentek a Scheppach igényes barkácsszerszámai is, melyek ötvözik az évtizedes mérnöki tapasztalatokat és, extra ráadásként,- az elérhetőséget mindenki számára.

Garancia :  2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

Cikkszám: 5906119901 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “SCHEPPACH HC 08 – OLAJKENÉSŰ KOMPRESSZOR 8 L”

Még nincsenek vélemények.