SCHEPPACH HC 50 SI – CSENDES OLAJMENTES KÉTHENGERES KOMPRESSZOR 50 LITERES, 8 BAR

Készlet

Elfogyott


78,990 Ft

Elfogyott

Leírás

SCHEPPACH HC 50 SI – CSENDES OLAJMENTES KÉTHENGERES KOMPRESSZOR 50 LITERES, 8 BAR

A Scheppach HC 50 Si egy csendes olajmentes kompresszor, amely alkalmas olyan helyekre is, ahol kritérium az alacsony zajterhelés. A 78 dB-es zajszintje nagyjából megfelel egy gyorsforraló forrási zajszintjének, azaz használat közben szinte fel sem tűnik, hogy a kompresszor működik. További előnye az olajmentes technológia, ami lehetővé teszi a használatot akár élelmiszerek közelében, vendéglátásban vagy lakkozó műhelyekben. Az olajmentes technológia továbbá minimális karbantartást igényel.

Az 50 literes tartály a sűrített levegő tárolására szolgál és a motor csak akkor kapcsol be automatikusan, ha a nyomás kívánt szint alá csökken. A tartály továbbá lehetővé teszi, hogy egy multifunkciós segítőre találjunk ebben a kompresszorban. Ennek köszönhetően, az általános fújáson kívül, pneumatikus szerszámok üzemeltetésére is alkalmas. A kompresszor két manométerrel van ellátva, az egyikkel a tartály nyomását, a másikkal a munkanyomást ellenőrizheti. Továbbá rendelkezik nyomáskapcsolóval és leeresztő szeleppel is. A markolatszár és a kerekek nagyban megkönnyítik a szállítást és mozgatást. A rezgéscsillapító talp pedig nyugodt üzemelést biztosít.

 

Műszaki adatok

Teljesítmény  (W):750
Levegőtartály térfogata  (l):50
Max. nyomás  (bar):8
Szívóteljesítmény  (l/min):170
Üzemi nyomásszabályozásIgen
Motor230 V, 50 Hz

Súly és méretek

Súly (kg):27.00
Méretek:
   Magasság (m):730.00
   Hosszúság (h):300.00
   Szélesség (sz):620.00

A Scheppach már 90 éve kínál kompromisszummentes, professzionális szerszámokat a műhelymunkákhoz. A hagyományos német precizitás, kifinomult részletkidolgozás, több mint 70 szabadalom és a kiváló szervizhálózat emelte csúcsra a márkát. Megjelentek a Scheppach igényes barkácsszerszámai is, melyek ötvözik az évtizedes mérnöki tapasztalatokat és, extra ráadásként,- az elérhetőséget mindenki számára.

Garancia : 2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

Cikkszám: 5906130901 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “SCHEPPACH HC 50 SI – CSENDES OLAJMENTES KÉTHENGERES KOMPRESSZOR 50 LITERES, 8 BAR”

Még nincsenek vélemények.