SCHEPPACH HL 760 LS – RÖNKHASÍTÓ ÁLLVÁNNYAL 7 T

Készlet

Engedélyezett utánrendelésre


142,990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

SCHEPPACH HL 760 LS – RÖNKHASÍTÓ ÁLLVÁNNYAL 7 T

Amennyiben szívesen használja kandallóját, tűzrakó helyét, kisebb kemencéjét, vagy fával fűti házát, nyaralóját, a Scheppach HL 760 LS horizontális rönkhasító óriási segítségére lehet. Könnyedén felhasogatja akár a friss fát is, akár 100 rönk / óra sebességgel. Halkan dolgozik, és a fejszéhez képest könnyebb és biztonságosabb munkát tesz lehetővé. A kompakt méretei ellenére max. 7 tonna hasítóerő kifejtésére alkalmas és akár 52 cm-es rönkök hasítására. Leszerelhető biztonsági ketreccel, meghosszabbított munkafelülettel, rönkkioldó biztosítékkal (munka közbeni áramkimaradás esetére) és automatikus munkahenger visszaállási funkcióval rendelkezik. A markolatoknak és a kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható.

Ebben az árkategóriában egyedülállóan jó minőségű kovácsolt acél hasítóékkel van ellátva. A gép VARIO rendszerrel szerelt, aminek segítségével, az éppen hasított rönk nagysága szerint, beállítható a munkahenger aktuális munka hossza. Ennek köszönhetően Önnek nem kell megvárnia, míg a munkahenger visszaáll teljes hosszba. Ezáltal jelentős időt és elektromos energiát takaríthat meg. Mindemellett kiemelendő még a gép masszív szerkezete és Európa legnagyobb rönkhasító gyártójának szerviz háttere. A gép standard tartozéka a praktikus állvány, amely kényelmesebb munkát tesz lehetővé.

Műszaki adatok

Teljesítmény  (W):2200
Motor230V, 50Hz
Hasítóerő  (t):7
Rönk átmérő  (cm):5-25
Rönk hossza  (cm):52
Hasítási sebesség  (cm/s):3,1
Visszaállási sebesség  (cm/s):5,3
Fordulatszám  (ot/min):2840
Olajtartály  (l):3.5

Súly és méretek

Súly (kg):59.00
Méretek:
   Magasság (m):1100.00
   Hosszúság (h):380.00
   Szélesség (sz):640.00

A Scheppach már 90 éve kínál kompromisszummentes, professzionális szerszámokat a műhelymunkákhoz. A hagyományos német precizitás, kifinomult részletkidolgozás, több mint 70 szabadalom és a kiváló szervizhálózat emelte csúcsra a márkát. Megjelentek a Scheppach igényes barkácsszerszámai is, melyek ötvözik az évtizedes mérnöki tapasztalatokat és, extra ráadásként,- az elérhetőséget mindenki számára.

Garancia : 2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

 

Cikkszám: 5905211934 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “SCHEPPACH HL 760 LS – RÖNKHASÍTÓ ÁLLVÁNNYAL 7 T”

Még nincsenek vélemények.