SCHEPPACH SG 2000 – INVERTERES

Készlet

Elfogyott


209,990 Ft

Elfogyott

Leírás : 

Scheppach SG 2000 inverteres áramfejlesztő egy jól felszerelt, modern, csendes és helytakarékos áramforrás, amelyhez nyugodtam hozzácsatlakoztathatja nemcsak az általános készülékeket, hanem a legérzékenyebb elektromos berendezéseket is. Az inverter a legmodernebb technológiára alapoz. A motor összeköttetésben van a váltóáramú generátorral. Ez azonban nem úgy működik, mint a hagyományos generátoroknál, nem közvetlenül látja el árammal a berendezést, hanem először átalakul egyenárammá, és utána a legmodernebb elektronikának, mikroprocesszoroknak és high-tech mágneseknek köszönhetően újra átalakul váltakozó árammá. A vezérelt áram átalakításnak köszönhetően, az ilyen áram görbéje rendkívül egyenletes és szabályos, így nem befolyásolja a motor fordulatszámának ingadozása sem, mint más generátoroknál.

Ilyen áramfejlesztőre biztonságosan csatlakoztathatja nemcsak a hagyományos berendezéseket, a fényforrásokat, a hűtőberendezéseket, hanem az összes, mikroprocesszort tartalmazó eszközt is, amelyek érzékenyek az áram minőségére, úgymint, telefonokat, számítógépeket, nyomtatókat, játék joystickokat, modern konyhai eszközöket stb.

A SCHEPPACH SG 2000

– 2000 W-OS INVERTERES ÁRAMFEJLESZTŐ (RED EDITION)  generátornak további előnye, hogy Smart Throttle üzemanyag csökkentő funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a motor az alacsony terhelésnél saját maga szabályozza a fordulatszámát. Ennek köszönhetően a hagyományos generátorokhoz képest megtakarítható akár 40%-os üzemanyag mennyiség. Az áramfejlesztő hasznos tulajdonságai közé tartozik a gép automatikus kikapcsolási funkciója, amely megvédi a gépet a meghibásodástól és a drága javítási költségektől abban az esetben, ha a motorban az olajszint az előírt mennyiség alá csökken, illetve a túlterhelés elleni védelem.

Amennyiben a csúcsminőségű áramfejlesztőt kempingben, hajón, lakókocsiban vagy szabadtéren használja, értékelni fogja a gép nagyon alacsony zajkibocsátását. A gép gumírozott, vibrációt csökkentő lábbakkal van felszerelve. A nagy markolat megkönnyíti a könnyű szállítást, és a kompakt design egyben helytakarékos is.

 

Műszaki adatok

Motorbenzines, 1 henger, 4 ütem, léghűtés
Hengerűrtartalom  (ccm):105.6
Max. teljesítmény  (kW/HP):2 / 2,7
Indításkézi
Üzemanyagólommentes
Üzemanyagtartály  (l):3.2
Üzemanyagfogyasztás (becsült)  (l/hod):cca 1,07
Feszültség szabályozásdigitális invertor
Generátorteljesítmény max. / tartós  (kW):2/1,6
Kimeneti csatlakozás2x230V váltó, 1×12 V egyen
Kimeneti frekvencia  (Hz):50
Névleges áram7 A (230 V)
Túlterhelés elleni védelemIgen
Alacsony olajszint jelzőIgen
Védelmi módIP 23M

Súly és méretek

Súly (kg):20.00
Méretek:
   Magasság (m):510.00
   Hosszúság (h):295.00
   Szélesség (sz):440.00

2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbíthat !

Ingyenes kiszállítás !

Cikkszám: 5906208905 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “SCHEPPACH SG 2000 – INVERTERES”

Még nincsenek vélemények.