SCHEPPACH ÁRAMFEJLESZTŐ SG 2000


228,990 Ft

Leírás

SCHEPPACH  SG 2000 – 2000 W-OS INVERTERES ÁRAMFEJLESZTŐ   egy jól felszerelt, modern, csendes és helytakarékos áramforrás, amelyhez nyugodtam hozzácsatlakoztathatja nemcsak az általános készülékeket, hanem a legérzékenyebb elektromos berendezéseket is. Az inverter a legmodernebb technológiára alapoz. A motor összeköttetésben van a váltóáramú generátorral. Ez azonban nem úgy működik, mint a hagyományos generátoroknál, nem közvetlenül látja el árammal a berendezést, hanem először átalakul egyenárammá, és utána a legmodernebb elektronikának, mikroprocesszoroknak és high-tech mágneseknek köszönhetően újra átalakul váltakozó árammá.

A vezérelt áram átalakításnak köszönhetően, az ilyen áram görbéje rendkívül egyenletes és szabályos, így nem befolyásolja a motor fordulatszámának ingadozása sem, mint más generátoroknál. Ilyen áramfejlesztőre biztonságosan csatlakoztathatja nemcsak a hagyományos berendezéseket, a fényforrásokat, a hűtőberendezéseket, hanem az összes, mikroprocesszort tartalmazó eszközt is, amelyek érzékenyek az áram minőségére, úgymint, telefonokat, számítógépeket, nyomtatókat, játék joystickokat, modern konyhai eszközöket stb.

 Scheppach generátornak

további előnye, hogy Smart Throttle üzemanyag csökkentő funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a motor az alacsony terhelésnél saját maga szabályozza a fordulatszámát. Ennek köszönhetően a hagyományos generátorokhoz képest megtakarítható akár 40%-os üzemanyag mennyiség. Az áramfejlesztő hasznos tulajdonságai közé tartozik a gép automatikus kikapcsolási funkciója, amely megvédi a gépet a meghibásodástól és a drága javítási költségektől abban az esetben, ha a motorban az olajszint az előírt mennyiség alá csökken, illetve a túlterhelés elleni védelem. Amennyiben a csúcsminőségű áramfejlesztőt kempingben, hajón, lakókocsiban vagy szabadtéren használja, értékelni fogja a gép nagyon alacsony zajkibocsátását. A gép gumírozott, vibrációt csökkentő lábbakkal van felszerelve. A nagy markolat megkönnyíti a könnyű szállítást, és a kompakt design egyben helytakarékos is.

 

Műszaki adatok

Motorbenzines, 1 henger, 4 ütem, léghűtés
Hengerűrtartalom  (ccm):105.6
Max. teljesítmény  (kW/HP):2 / 2,7
Indításkézi
Üzemanyagólommentes
Üzemanyagtartály  (l):3.2
Üzemanyagfogyasztás (becsült)  (l/hod):cca 1,07
Feszültség szabályozásdigitális invertor
Generátorteljesítmény max. / tartós  (kW):2/1,6
Kimeneti csatlakozás2x230V váltó, 1×12 V egyen
Kimeneti frekvencia  (Hz):50
Névleges áram7 A (230 V)
Túlterhelés elleni védelemIgen
Alacsony olajszint jelzőIgen
Védelmi módIP 23M

Súly és méretek

Súly (kg):20.00
Méretek:
   Magasság (m):510.00
   Hosszúság (h):295.00
   Szélesség (sz):440.00

2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

Ingyenes kiszállítás !

Cikkszám: 5906208901 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “SCHEPPACH ÁRAMFEJLESZTŐ SG 2000”

Még nincsenek vélemények.