SCHEPPACH SG 3100 – 2 800 W-OS VÁZSZERKEZETES ÁRAMFEJLESZTŐ AVR SZABÁLYOZÁSSAL


185,990 Ft

Leírás

SCHEPPACH SG 3100 – 2 800 W-OS VÁZSZERKEZETES ÁRAMFEJLESZTŐ AVR SZABÁLYOZÁSSAL

Nagyon sok mindennel indokolható, hogy miért vásároljuk meg a Scheppach SG 3100 áramfejlesztőt. Számos olyan terület van még, ahol nem áll rendelkezésre áramforrás, előfordulhat, hogy áramkimaradás esetén súlyos anyagi károk keletkeznek, vagy az embereknek szükségük lehet az áramra a családi házukban, a lakókocsikban, a hajókon, a hétvégi házukban, vagy az építkezéseken. A Scheppach áramfejlesztő teljesítményének köszönhetően sokrétűen használható.

A tartós 2 500 W-os teljesítmény lehetővé teszi nemcsak az ellenárammal működő berendezések áramellátását (izzók, fűtőberendezések, kávéfőzők, stb.), hanem egy egész sor induktív típusú elektromos gép üzemeltetését is (kézi elektromos szerszámok, elektromos szivattyúk, nagyobb elektromotoros gépek stb.), amelyeknél a teljesítmény nagyobb kapacitásával kell számolni a villamos motor működése közben. Az áramfejlesztő kulcsfontosságú eleme a motor és a váltóáramú generátor.

A Scheppach cég a Briggs&Stratton motorokkal hitelesített generátorokat alkalmaz, továbbá olyan motorokat, amelyek 300 órás folyamatos terhelés mellett megszerezték a TÜV Német Minőségbiztosító Intézet minőségi tanúsítványát. A Scheppach áramfejlesztők kiváló minőségű AVR automatikus feszültségszabályozó rendszerrel vannak ellátva, így az érzékenyebb elektromos berendezések sem károsodnak. A 15 literes, nagy üzemanyagtartály, amit vázszerkezet véd, biztosítja a felhasználónak a problémamentes, több órás üzemeltetést. A nagy felfújható kerekek és a fogantyú megkönnyítik a gép szállítását.

 

Műszaki adatok

Motorbenzines, 1 henger, 4 ütem, léghűtés
Hengerűrtartalom  (ccm):196
Max. teljesítmény  (kW/HP):4,8 / 6,5
Indításkézi
Üzemanyagólommentes
Üzemanyagtartály  (l):15
Olajtartály  (l):0.6
Üzemanyagfogyasztás (becsült)  (l/kWh):
Folyamatos üzemidő 1 tartállyal  (hod):až 10,9
Feszültség szabályozásautomatikus AVR
Generátor teljesítmény max. / tartós  (kW):2,7/2,5
Kimeneti csatlakozás2×230
Kimeneti frekvencia  (Hz):50
Túlterhelés elleni védelemIgen
Alacsony olajszint elleni védelemIgen
VoltmérőIgen
Védelmi módIP 23

Súly és méretek

Súly (kg):43.50

A Scheppach már 90 éve kínál kompromisszummentes, professzionális szerszámokat a műhelymunkákhoz. A hagyományos német precizitás, kifinomult részletkidolgozás, több mint 70 szabadalom és a kiváló szervizhálózat emelte csúcsra a márkát. Megjelentek a Scheppach igényes barkácsszerszámai is, melyek ötvözik az évtizedes mérnöki tapasztalatokat és, extra ráadásként,- az elérhetőséget mindenki számára.

 

Garancia : 2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

Cikkszám: 5906213901 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “SCHEPPACH SG 3100 – 2 800 W-OS VÁZSZERKEZETES ÁRAMFEJLESZTŐ AVR SZABÁLYOZÁSSAL”

Még nincsenek vélemények.