SCHEPPACH WSE1000- 130 A -ES INVERTERES HEGESZTŐ TARTOZÉKOKKAL


63,990 Ft

 Leírás

SCHEPPACH WSE1000- 130 A -ES INVERTERES HEGESZTŐ TARTOZÉKOKKAL
A Scheppach WSE 1000 hegesztő inverter egy kompakt, könnyű, könnyen használható és nagy teljesítményű hegesztő, amely alkalmas garázsok, ház körüli műhelyek, házikó stb. Hegesztésére. Praktikus készletben található, amelyben mindent megtalál azonnal meg kell kezdenie: hegesztés – kábel földelőfogóval, kábel elektródatartóval, védőpajzs, salakkalapács drótkefével, 3x hegesztőelektróda, vállpánt és összecsukható fogantyú a könnyű hordozáshoz. A gép hatékony hűtéssel és túlmelegedéssel, valamint fényjelzéssel ellátott túlterhelés elleni védelemmel van ellátva.

A hegesztőáram fokozatosan állítható be egy forgatógombbal 10 és 130 A között. A gépet kiváló eredménnyel tesztelték a cseh hegesztők és a hegesztőberendezések professzionális eladói. A hegesztést megkönnyítő csúcstechnológiákkal felszerelve nemcsak szakképzett hegesztők, hanem teljesen kezdők számára is alkalmas. ARC FORCE – Ez a funkció segít stabilizálni az égő elektromos ívet hegesztés közben. Ha az ív lerövidül (az elektróda tapad), a hegesztő “hozzáadja” az áramot, és az elektróda kiég.

Ellenben, ha az ív túl hosszú, a hegesztő “elvágja” az áramot, és a hegesztőnek ideje van arra, hogy az elektródot az ív kioltása nélkül közelebb hozza az anyaghoz. ANTI STICK – Ha az elektróda még mindig tapad, ez a funkció biztosítja a hegesztési áram éles minimálisra csökkentését. Az elektróda nem melegszik fel, hanem éppen ellenkezőleg, lehűl, és könnyedén letéphető anélkül, hogy ki kellene venni a fogóból. HOT START – Ez a funkció megkönnyíti az ív meggyújtását azáltal, hogy a gyújtási áramot mintegy 30% -kal növeli a hegesztő által beállított áramhoz képest. Sikeres gyújtás után az áram az hegesztő által beállított értékre csökken. Tartozéktartomány: vállpánt kábel földelőfogóval, kábel elektródatartóval , Földelő kábel: 1,5 m Hegesztő kábel: 2 m Tápkábel: 3 m salakkalapács drótkefés hegesztő pajzzsal.

Műszaki adatok

üzemi feszültség230 V, 50 Hz
névleges feszültség terhelés nélkül85 V
Hegesztési módszerMMA (hegesztés bevonatos elektródával, minden típus)
használatminden hegeszthető fém, acél, öntvény, színesfém, stb.
Hegesztőáram tartomány10 – 130 A, folyamatos
Hegesztő elektróda átmérő1,6 až 3,2 mm
funkcióArc Force, Anti Stick, Hot Start
A védelem mértékeIP 21S
biztosítás16 A
min munkaóra100%-65A / 60%-85A / 25%-130A

Súly és méretek

Súly (kg):5.20
Méretek:
   Magasság (m):280.00
   Hosszúság (h):120.00
   Szélesség (sz):200.00

A Scheppach már 90 éve kínál kompromisszummentes, professzionális szerszámokat a műhelymunkákhoz. A hagyományos német precizitás, kifinomult részletkidolgozás, több mint 70 szabadalom és a kiváló szervizhálózat emelte csúcsra a márkát. Megjelentek a Scheppach igényes barkácsszerszámai is, melyek ötvözik az évtizedes mérnöki tapasztalatokat és, extra ráadásként,- az elérhetőséget mindenki számára.

Garancia :  2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

 
Cikkszám: 5906602903 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “SCHEPPACH WSE1000- 130 A -ES INVERTERES HEGESZTŐ TARTOZÉKOKKAL”

Még nincsenek vélemények.