SCHEPPACH WSE1100 – 160 A -ES INVERTERES HEGESZTŐ TARTOZÉKOKKAL


77,990 Ft

Leírás

SCHEPPACH WSE1100 – 160 A -ES INVERTERES HEGESZTŐ TARTOZÉKOKKAL

A Scheppach WSE1100 inverteres hegesztő kompakt, könnyű és egyszerűen kezelhető nagy teljesítményű gép, amely alkalmas hegesztési munkákra a családi vagy a hétvégi házak garázsaiban, műhelyeiben, stb. Praktikus tartozék szettel kerül forgalomba, amelyben megtalálható minden, ami lehetővé teszi az akár azonnali hegesztési folyamat elkezdését, úgymint a testkábel testcsipesszel, a munkakábel elektródafogóval, a hegesztőpajzs, a salakoló kalapács acél drótkefével és 3 x hegesztő elektróda. A vállheveder és a döntött fogantyú megkönnyítik a gép könnyű hordozását.

A gép a túlmelegedés ellen hatékony hűtési rendszerrel védekezik, ráadásul a túlterhelés elleni védelmet fényjelzéssel is kiegészítették. A hegesztési áramerősséget a fokozatkapcsoló segítségével lehet szabályozni 10-130 A tartományban. A gép kiváló eredményeket ért el a cseh professzionális hegesztők és szakeladók által végzett tesztelés során. Az alkalmazott legmodernebb technológiák miatt, amelyek megkönnyítik a hegesztést, a gép nemcsak a gyakorlott hegesztőknek ajánlott, hanem alkalmas a teljesen kezdők számára is.

ARC FORCE- funkció:

a hegesztés során elősegíteni az ívstabilizálást. Ha az ív rövidül (az elektróda letapadhat) a gép több áramot ” bocsájt ki  “, és az elektróda elég. Ellenkező esetben, amikor az ív túl hosszú,

a gép ” csökkenti ” az áramot, és a hegesztőnek marad annyi ideje, hogy megközelítse a hegeszteni kívánt anyagot az elektródával úgy, hogy azt ne kelljen újra begyújtani.

ANTI STICK- funkció:

a letapadást gátló funkció. Amennyiben mégis letapad az elektróda, abban az esetben ez a funkció biztosítja a hegesztőáram ugrásszerű lecsökkenését a minimumra. Az elektróda nem izzik, hanem lehűl, és így könnyen elhúzható anélkül, hogy azt kivennénk az elektródafogóból.

HOT START- funkció:

ez az a funkció, amely kb. 30%-kal megnöveli a beállított áramot, és megkönnyíti az ív kialakulását. A sikeres ívgyújtás után az áramerősség lecsökken a hegesztő által beállított értékre.

 

Tartozékok:

– vállheveder

– testkábel testcsipesszel

– munkakábel elektródafogóval

– 3 x hegesztő elektróda (2/2,5/3 mm)

– salakoló kalapács acél drótkefével

– hegesztőpajzs

 

Műszaki adatok

Üzemi feszültség230 V, 50 Hz
Névleges feszültség terhelés nélkül85 V
hegesztési módszerMMA (hegesztés bevonatos elektródával, minden típus)
Használatminden hegeszthető fém, acél, rozsdamentes acél, öntvény, színesfém, stb.
hegesztő áram tartomány20 – 160 A, folyamatos
hegesztő elektróda átmérő1,6 až 4,0 mm
FunkcióArc Force, Anti Stick, Hot Start
a védelem mértékeIP 21S
Biztosítás16 A
Min. munkaóra100%-80A / 60%-100A / 23%-160A

Súly és méretek

Súly (kg):6.60
Méretek:
   Magasság (m):330.00
   Hosszúság (h):145.00
   Szélesség (sz):215.00

Garancia : 2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható !

Cikkszám: 5906603903 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “SCHEPPACH WSE1100 – 160 A -ES INVERTERES HEGESZTŐ TARTOZÉKOKKAL”

Még nincsenek vélemények.