Xiaomi Xiaoda víztakarékos indukciós csap

Készlet

Elfogyott


6,799 Ft

Elfogyott

RÉSZLETES LEÍRÁS

Tulajdonságok:

Infravörös indukciós szenzorok

A mindennapi életben, a kéz-szennyeződés és az esetleges baktérium ráhordás pl. zöldség-, gyümölcsmosás közben vagy mosogatás esetén nehéz megelőzni.

A Xiaoda infravörös szenzorokat használ, így nem szükséges megnyitnod és elzárnod a csapot manuálisan, így megelőzhető a keresztfertőzés és a tisztaság is sokat javulhat.

Azonnali használat

Ha az induktív tárgy belép az alsó szenzor hatókörébe, a csap kinyílik és a víz elkezd folyni a csapból. Ha az objektív elhagyja a területet, a víz elzáródik. Két fajta érzékelővel rendelkezik, és igen gyorsan, 0.25 másodperc alatt megnyitja a vízáramot.

Folyamatos mód

Használd az oldalsó szenzort a folyamatos vízáramért.

Húzd el a tenyeredet 5 cm-es belül az oldalszó szenzor előtt, és elindul a folyamatos vízáram, amely 3 perc után automatikusan elzáródik. Az azonnali leállításhoz csak húz el ég egyszer a szenzor előtt a tenyeredet. Edények megtöltésénél és mosogatásnál jól alkalmazható üzemmód.

Instant mód

Használd az alsó szenzort az instant mód eléréséhez.

Helyezd a tenyeredet az alsó szenzorhoz 10 cm-nél közelebb ez engedélyezi a csak kinyitását. Amikor elhúzod a kezedet, a vízfolyás megáll. Amikor folyamatosan érzékel a szenzor, 20 másodperc múlva akkor is megáll a vízfolyás. Ez tökéletesen elegendő a mindennapi tisztaság eléréséhez.

A technológia még kényelmesebbé teszi az életedet

Az innovatív technológiai termék az MCU algoritmust használja, és folyamatos mintavételt vesz a szenzorról az infravörös érzékelés optimalizációjához, amely csökkenti a készülék energiafelhasználását, és elősegíti a stabil és konzisztens működést komplex környezetben is.

Légbefecskendezéses technológia

A légbefecskendezéses technológiát (perlátor) a vízsugár mennyiségének növelésére használják, így a az gyengédebb lesz, miközben megtartja az erősségét, és a kárba veszett víz mennyiségét jelentősen csökkenti. A Xiaoda Induction Water Saver Tap eléri a 0.07 L/s értéket, amely az I. Víztakarékossági Osztályba sorolja. Ez nem csak energiát takarít meg és védi a környezetet, de a vízszámlát is csökkentheti.

Egyszerű felszerelés

Az eredeti csaptelepre felszerelhető, és az ehhez szükséges szerszám is megtalálható a csomagban. Nincsenek bonyolult lépések, könnyedén felszerelheted a csapra te magad is.

Kis méret, kiváló dizájn

Egy féltenyérnyi méret, nem foglal sok helyet. Egyszerű, de átgondolt dizájn, amely egyszerűen illeszkedik a különféle stílusú dekorációkhoz.

Egyszerű feltölteni, nem kell elemeket cserélgetni

Használj egy microUSB kábelt a Xiaoda indukciós csap feltöltéséhez, amely kb. 3 órát vesz igénybe, és kb. 6 hónap használati időt biztosít (használatfüggő). Egy visszajelző jelzi, ha szükségessé válik a töltés.

Túlfolyás védelem

Az automatikus csapelzáró szelep zárva marad akkumulátor lemerülés esetén, megelőzve ezzel a kontroll nélküli vízkifolyást és az esetlegesen keletkező károkat.

  • Teljesítmény-felvétel: ?0.2mW
  • Érzékelés: Oldalsó szenzor: 0-5 cm
  • Alsó szenzor: 0-10 cm
  • Kioldás: 0.25 másodperc
  • Víznyomás: 0.05-0.8MPa
  • Vízállósági osztály: IPX6
  • Akkumulátor: 550 mAh lítium-Ion
  • Töltés: MicroUSB csatlakozón keresztül (USB töltő és kábel nem tartozék)
  • Üzemidő: Kb. 6 hónap (használatfüggő)
  • Garancia : 1 év
Cikkszám: HD-ZNJSQ-02 Kategória:

0 értékelés alapján

0.0 értékelés
0
0
0
0
0

Legyen Ön az első, aki véleményt ír “Xiaomi Xiaoda víztakarékos indukciós csap”

Még nincsenek vélemények.