Zilan Kenyérpirító, 2 nyílás, 6 fűtési fokozat, 850W, piros, Retro – ZLN7040


19 990 Ft

Compare

Dobd fel a reggeleket ezzel generációkon átívelő megjelenésű, retro stílusú, de professzionális Zilan ZLN7040 kenyérpirítóval!
Teljesítmény
Ez a szemrevaló kenyérpirító számtalan praktikus és biztonsági funkcióval rendelkezik és nagy teljesítményen, 850W-on működik, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony pirítást. Csak helyezd bele a kenyeret, állítsd be a kívánt pirítási szintet és az ízlésednek tökéletesen megfelelő ropogós kenyér pillanatok alatt készen áll.
Funkciók
A Zilan ZLN7040 kenyérpirító 2 kenyérsütő hellyel és 6 pirítási fokozattal rendelkezik, így egyszerűen személyre tudod szabni a reggelidet. A beépített időzítő gondoskodik arról, hogy a kenyér soha ne legyen túlpirítva.
Kiolvasztási gombjának köszönhetően a fagyasztott kenyeret először kíméletesen elő tudod készíteni, majd ízlés szerint pirítani.
A kenyérpirítóba beépített stop gomb segítségével bármikor leállíthatod a pirítást, ha úgy ítéled meg, hogy már kellően ropogóssá vált leendő falatod.
Automatikusan kiugró kenyerek, csúszásgátlós talp
Az automatikus kiugró mechanizmus miatt nem kell aggódnod a forró kenyér megérintése miatt, és a kényelmes kezelés érdekében a készülék alján található nem csúszó talpak garantálják a stabil elhelyezést.
Egy kenyérpirító, ami a biztonságról is gondoskodik
A biztonságról az automatikus kikapcsoló funkció gondoskodik, ezáltal, ha a kenyérpirító elérte a kívánt pirítási szintet, egyszerűen leállítja magát. A működést egy jól látható jelzőfény mutatja, így időben látni fogod, mikor végzett a készülék.
Könnyű tisztítás
A kenyérpirítóban található kivehető morzsatálca segítségedre lesz a könnyű és gyors tisztításban. Tartsd tisztán a készüléket, ami minden alkalommal készen áll a következő használatra.
Robosztus, mégis könnyű
Ez a modell 1,874 kg-os nettó tömeggel rendelkezik, így könnyű, de a szerkezete mégis robusztus, strapabíró. A stabil és masszív kialakítása biztosítja, hogy bírja a rendszeres használatot.
Paraméterek
Modell: ZLN7040
Kategória: Ételkészítés / Kenyérpirítók és grillsütők
Márka: Zilan
EAN: 8682744807040
Súly: nettó 1.874 kg. / bruttó 1.962 kg.
Garancia: 24 hónap

8682744807040

Cikkszám: 23567 Kategória: