Zilan Popcorn készítő gép, 1200 W, kék – ZLN3147


8 990 Ft

Compare

A Zilan ZLN3147 pattogatott kukorica készítő, kék színű, 1200 W-os gép lehetővé teszi a pattogatott kukorica gyors és egyszerű elkészítését olaj használata nélkül. A forró levegő keringetésének köszönhetően a készülék minden munkát elvégz Ön helyett. Az eredmény egy finom pattogatott kukorica kevesebb kalóriával, ami nagyszerű hír mindazok számára, akik lelkiismeretfurdalás nélkül szeretnék élvezni ezt a finomságot.
Ez a popcorn készítő tapadásmentes tapadásmentes bevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a tisztítását. Ezen kívül ON/OFF kapcsolóval rendelkezik, amely egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé. A készülék tápellátása 220-240 V/50 Hz, így minden szabványos aljzatban használható.
Röviden, ez a ZLN3147 típusú, Zilan pattogatott kukorica gép lehetővé teszi, hogy olaj nélkül, kevesebb kalóriával és erőfeszítés nélkül élvezze a finom finomságokat. A gépben minden megtalálható, ami a pattogatott kukorica gyors és egyszerű otthoni elkészítéséhez szükséges, beleértve a tapadásmentes tapadásmentes bevonatot, a BE/KI kapcsolót és a megfelelő tápegységet. Ha megbízható és praktikus pattogatott kukorica készítőt keresel, ez egy nagyszerű választás az Ön számára.

6423154023147

Cikkszám: 10521 Kategória: