Floria Grill, elektromos, 2000 W – ZLN2867


9 990 Ft

Compare

Elektromos grill, teljesítmény 2000 W, hálóméret 215 x 340 mm, levehető grill és fűtőrács, BE / KI kapcsoló, kijelző, egyszerű karbantartás

Grillezés otthon
Az ízletes ételek és a grillezés kedvelői imádni fogják a Floria elektromos grilltjét, a ZLN2867 modellt. Ez a grill ideális otthoni finom ételek elkészítéséhez anélkül, hogy tüzet kellene gyújtani és füstölni.
Gyors elkészítés
Ennek a grillsütőnek a teljesítménye 2000 W, ami azt jelenti, hogy étele gyorsan felmelegszik, és néhány perc alatt tálalásra kész. A hőre lágyuló fogantyúk hőállóak, és lehetővé teszik a grill biztonságos kezelését anélkül, hogy félne az égési sérülésektől.
Szabályozható hőmérséklet
Nincs több leégett étel, hiszen a grillen található állítható termosztát lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozását, és a grillezést a különböző típusú ételekhez igazíthatod. A rozsdamentes drótháló biztosítja az ételek egyenletes felmelegedését, és megakadályozza, hogy az étel rátapadjon a grillre.
Könnyű tisztítás
A grill egy működésjelzővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a főzési folyamat egyszerű nyomon követését és vezérlését. Használat után a grill könnyen tisztítható sima felületének és praktikus kialakításának köszönhetően.
A Zilan ZLN2867 elektromos grillmodell tökéletes mindazok számára, akik otthon szeretnek egy finom grillezést élvezni, praktikus, egyszerű és gyors ételkészítés mellett. Élvezd a finom és egészséges ételeket barátaiddal és a családdal.

TUDTAD?
Az emberiség már évezredek óta használja a grillezést, a legrégebbi ismert grillezési technika pedig az indiánok által használt barbakoa, amely különleges földbe ásott kemencét jelentett, melyben az ételeket füstön és hőn sütötték. Ez az ősi módszer még mindig népszerű az amerikai délnyugati régióban és Dél-Amerikában.
Ez a tény mutatja, hogy a grillezés nemcsak egy modern hobbi vagy ételkészítési módszer, hanem olyan ősi gyakorlat, amely mély gyökerekkel rendelkezik a különböző kultúrákban és történelmi időszakokban is.

6423154022867

Cikkszám: 13525 Kategória: