Floria Vízforraló, 1500W 1,8 liter INOX – ZLN2768


4 200 Ft

Compare

Floria Vízforraló 1500W 1,8 liter INOX – ZLN2768

 

Floria  vízforraló , amellyel gyorsan és egyszerűen készíthet forró vizet teához, kávéhoz vagy más italokhoz. 1,8 literes térfogatával és 1500 W teljesítménnyel ez a modell az egész család igényeit kielégíti.
A rejtett melegítő biztosítja a víz gyors felmelegítését, a vízszintjelző pedig lehetővé teszi a víz forralóban lévő víz mennyiség egyszerű nyomon követését. Ezenkívül ez a modell eltávolítható vízkőszűrővel is rendelkezik, amely megkönnyíti a víz forraló jó állapotban tartását, miközben lehetővé teszi a tiszta és ízletes víz élvezetét.
A fedél kézi nyitása lehetővé teszi a víz könnyű hozzáadását a kannához, az automatikus kikapcsolás pedig biztonságot nyújt és megakadályozza a túlmelegedést. Ezenkívül ez a modell rendelkezik víz nélküli futás és túlmelegedés elleni védelemmel, ami biztonságossá és megbízhatóvá teszi a használatát.
Floria  vízforraló  minőségi INOX anyagból készült, amely elegáns és modern megjelenést kölcsönöz neki. Ez a modell könnyű és könnyen karbantartható, így ideális otthoni vagy munkahelyi használatra.
Röviden, ha minőségi és megbízható vízforralót szeretne, amely minden igényt kielégít, a Floria ZLN2768 a megfelelő választás az Ön számára. Számos funkciójával és biztonsági funkciójával ez a modell lehetővé teszi, hogy gyorsan és biztonságosan melegítsen vizet kedvenc italaihoz.

6423154022768

Cikkszám: 10524 Kategória: