Zilan ZLN7033 Retro vízforraló – 2200W – piros


16 990 Ft

Compare

Dobd fel a konyhád ezzel a stílusosan retro megjelenésű, de profi funkciókkal rendelkező Zilan ZLN7033 vízforralóval
Teljesítmény
Ez a bájos vízforraló készülék számtalan funkcióval rendelkezik és nagy teljesítményen, 2200W-al működik, ami lehetővé teszi a vízmelegítés mellett a gyors forralást is, így értékes időt takaríthatsz meg a konyhában. Csak töltsd meg, kapcsold be és a teádhoz, leveshez, vagy a főzéshez szükséges forró víz pillanatok alatt elkészül.
Kapacitás
A Zilan 7033 jelentős, 1,7 literes kapacitással rendelkezik, ennek köszönhetően egyszerre sokkal több vizet tudsz felforralni, mint a kisebb forralókkal.
Használat és biztonság
A rejtett fűtőberendezésnek és a 360°-ban forgatható kialakításnak köszönhetően könnyedén hozzáférsz a kapcsolójához, ráadásul sokkal biztonságosabb is a használata, mivel csökkenti annak esélyét, hogy véletlenül hozzáérj a felforrósodott tartályhoz és megégesd a kezed.
A biztonságról az automatikus kikapcsoló funkció gondoskodik, ezáltal ha elérte a kellő hőfokot a vízforraló, egyszerűen leállítja magát. Nem fog szétfröcsögni a víz és a jelentős párolgástól sem kell tartanod.
A Zilan retro vízforralóját ráadásul ellátták egy olyan védelmi rendszerrel, amely megakadályozza a készülék bekapcsolását akkor, ha nincs benne víz. Ez a funkció gondoskodik arról, hogy a fűtőelem ne tudjon károsodni a száraz működés miatt, ráadásul növekszik a termék élettartama is.
A biztonságról továbbá a 24 hónapos garanciaidő is gondoskodik, ami garantálja, hogy hosszú ideig ki tud szolgálni téged.
Tudod, hogy mikor van készen
A működését egy jól látható jelzőfény mutatja, hogy éppen be-, vagy kikapcsolt állapotban van-e. Így időben látni fogod, hogy mikor végzett a készülék a vízforralással.
Robosztus, mégis könnyű
Mindössze 1,155 kg-os nettó tömegével ez a modell könnyű, mégis robusztus. Kialakításának köszönhetően egyszerűen kezelhető és mozgatható, míg masszív felépítése biztosítja, hogy bírja a rendszeres használatot.
Időtlen stílusa bármilyen konyhai enteriőrbe tökéletesen beilleszkedik és esztétikailag is hozzájárul a vidámabb mindennapokhoz.
Paraméterek
Modell: ZLN7033
Kategória: Kisméretű főzőkészülékek / Vízforraló
Márka: Zilan
EAN: 8682744807033
Súly: nettó 1,155 kg. / bruttó 1,25 kg.
Garancia: 24 hónap

8682744807033

Cikkszám: 23566 Kategória: